Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja,i????opet jugonostalgija???pa sto napustiste jugoslaviju???
A jel' Euro 4? :(
Al su yugo inzinjeri mozgovi bili pa za nekih 20 i kusur godina unaprijedili na stojadinu prednju masku, zmigavac i retrovizor! Kako su samo tolike izume mogli napraviti!!
svaka cast Dino...
Da budemo iskreni, loša su to auta bila, ali su vremena bila bolja. Kad se krene na more, k'o na Pariz-Dakar da se ide. Stani ovdje, stani tamo, hoćel' prokuhati...
Samo jedna slika nalik na sliku, a sve ostalo "iskasapljeno". Koji je ovo "profesionalac" radio da nam je znati i gdje su detalji unutar "stojadina" ili fice. Ako vec neko slika treba da napravi sliku koja vrijedi pogledati, a ne od 10 slika samo jedna eventualno dvije vrijede pogledati.
E svaka čast za ovaj komentar, baš se neko "potrudio".
kako možeš uvest stojadina u Njemačku koji nema nikakve norme,a nama zabranjuju da uvozimo golfa 2 dizela
Njemačka ima posebne norme za uvoz oldtimera
Treca slika sve tri su tip top , al desna u ljubicastom prava mjera za mene
@Pivo Bolje bi ti bilo samnom,al ti nemaš ukusa
ne znam ko uopće slini za tim stojadinima i jugama
@le_civor inace ti je dedo vozio ferrarija u taj vakat.
lecivor - Kad već ne znaš ništa, a onda barem nemoj ni reći ništa...