Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, podsjeca na hyundai coupe, takodje pomalo i na hondu civic sa bespotrebnim detaljima i smjesnim izduzenjima, hehehe... cijeli auto, a pogotovo prednji dio je kadastrofa, izgleda isto vibrator iz porno filmova 70tih godina. Steta za bmw, decenijama su se drzali manje vise konzervativno-moderanog stila auta, da bi u zadnjih nekoliko godina sve sjebali losim dizajnom - flambojanto neoriginalan kic. sad se definitvno samo papci mogu na ovo da loze.
hhmm.. ne znam, ja sam bas razocaran. djeluje previse jeftino, nekako uobicajeno zaobljeno. imam dojam da cemo se ovome autu smijati za koju godinu jer je totalno neoriginalan. los potez za bmw.
Ovaj BMW jeda za ddoručak Mercedesovog CL kupe, a kada mu za ručkom ponude S Klassu, on samo rukom odmahne tanjir i kaže: "za večeru želim novu C Klassu". Ljubitelji Taxista, možete se pušiti od zavisti ali ovo jednostavno guta svakog do sada Mercedesa napravljenog.
Salut
prcimo ti mamu junacki u dupe
mir sa vama junaci
jebem ja tebi majku dizajniranim kurcem
bmw jebe majke dizajnom
NEMA boljeg auta
sta ti znas konju glupi BMW je svakako sranje
Miro care da se nisi malo zajebo, ko zna ako BMW nezna
shit ne valja BMW nezna pravti aute
Meni je sranje Na ovo se pale seljaci
mmmmmmmmmMRAK.........
Pravi krs, mercedes je kralj svih auta