Povratak iz mrtvih?
0
Tračak nade za SAAB
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odo saab u kineske ruke, bice belaja!!
Žao mi konja
porazicu ja i izraelce i palestince od jednom :D sa mojim setalitom koji radi na ajvar!!! :(
ja sam napravio ovaj saab u pm i to na bjelavama bolji je od ruznog jaguara, dokazi me ne zanimaju, jer ja bi plakao kad bi mi neko dokazao suprotno :D zivio tito i petokraka, probudi nam se tito, zaustavi nato pakt u iraku.
ti si dobar komad budaletine. pravi sir!
Još od prestanka proizvodnje modela \' 96 \' i \' 99 \', SAAB posrće, dakle skoro tri decenije. Bio je zapao i u loše društvo ( Lancia ), ali se nekako othrvao. Kupovina od strane GM-a je označila početak lutanja i posrtanja. Otkako nije svoj, izgubio je identitet i prepoznatljivost. Nekad su bila jedna od zaista malobrojnih marki koja je davala na aerodinamičnost, u vrijeme dok se VOLVO držao svog kutijastog dizajna. Danas ga je teško razlikovati od Opela i ostale konfekcije. A i inače, mali je proizvođač. Još jedna auto marka manje.
Koji je ovo mrak na slici - izgleda mocno do daske.
Nazalost to je samo odugovlacenje agonije koja traje vec godinama. GM i nema za cilj da proda SAAB vec da ga ugasi ali na fin \"demokratski\" nacin. nadam se da ce Volvo bolje proci kod Forda...
Veliki povratak \"Zastave\".