Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
onaj audi quatro opste ni nelici na terensko vozilo. Vise kao neka izdignuta limuzina. BMW x5 je preskup za svoj kvalitet.
Za pametnjakovica "ter".... Mozes ti naprdivati o x3 koliko hoces ali je ipak VW bolji. Kao prvo, na neutralnom USA trzistu je tvoj omiljeni BMW losije kotiran od japanaca a meni izuzetno mrski mercedes je deklasiran i po pitanju kvaliteta spada u klasu "skupo smetlje". Skoro je pometen sa trzista i nadam se da se nikad vise nece ni vratiti to govno koje je ruglo na USA cestama. Jedini ko se drzi i to prilicno dobro je VW. Tuareg je proglasen najbolji terenac na svijetu i to u nekoliko razlicitih revija. A pametnjakovic "toyota" neka ne sere. Land Cruiser je isto dobar kao i Nissan Patrol ali za zagnojivanje vocnjaka. To i nisu auta nego traktorine a ipak i kao takvi imaju znatno losiji 4WD od Tuarega. Naime, on ima jedini sve tri elektricne sperre i ima jedini zracno ogibljenje. Dakle za Patrola i Cruisera je nesto poput svemirskog broda. Sa obrtnim momentom od 750Nm moze pretegnuti obadva zajedno. Dakle, mozete se smijati, plakati, psovati mater i sl...ali je cinjenica da je Passat broj jedan u USA u klasi midsedan i to ispred lexusa i acure a Tuared je SUV of the year. Umrite gadovi.
sta fali yugi 45 znam da je malo gori od touarega v10 tdi al jebiga sta bi vi vise jednog touarega ili 120 hiljada yuga
E moj Fukara ne seri svegati malprije sam te vidio da prolazis u Yugi 45 i ti si nsasao da seres supak jedan drzi se svoje krntije i ni jedne raja ja sma valsnik Touarega V10 TDI i nisam imao bolje aout u zadnje vrijeme
Ne valja kurcu. Prodajem ga!
Ne serite!!!
ja da mogu birat, ja bi ga izabrao majke mi, al jebiga ne mogu ga birat...
Moj brat ima X5 3.0d, ali ja nevidim kako je on bolji od Touarega!Navedi mi ijedan razlog!Ovo auto je fantasticno i vjerovatno poslije onog Bmw-a koji nemoze na snijegu da prati jedan A4 quattro ce biti on na redu!Imali smo priliku da idemo na planinu po snijegu gdje je X5 jedva dosao a Audi quattro daleko slabijeg motora je bio ispred nas kao da je vozio po suhoj cesti!Ja da mogu birati bio bi to Touareg sa najjacim dizelasem na svijetu!
Sve je to fino nema sta , al kad dodju na pravi test za 4WD onda sis.... Premekani su oni brate Land Crusa i Nissan Patrol su BOGOVI! a i jeftiniji su....
ma fin je on masala .. nedih rekao ne kad bi mi ga neko dao :P .. ali ipak se slazem sa TER jer je ipak BMW x3 i x5 daleko bolji :)
ma narodni terenac. imam ja BMW X3 i ako te zanima cijena te igracke onda ti mogu napisati 49520 Eura plus dodatna oprema. otrpilike tu negdje je i ova krsina od vw, porsche chayenne ili mercedes. ono sto je novo je terenac audija koji ce za koji dan da vidi svjetlo dana. uglavnom ugurati ce se kod bmw x3 i proschea chay. design je mozda najbolji od svih njemac. terenaca.
A što bi nam i bilo bitno?????? To bi k¨o neko i kupio??
pa ja, kol'ko kosta i nije bitno ...