29. februara
182

TotalEnergies sponzor nagrade Best Buy Auto na izboru Klix Auto godine

Sponzorirani članak
TotalEnergies kao sponzor na izboru Klix Auto godine
TotalEnergies kao sponzor na izboru Klix Auto godine
Dana 29. februara Klix.ba organizuje izbor automobila godine, što je već tradicionalna manifestacija realizovana uz podršku partnera i prijatelja, a među kojima je u ulozi sponzora i TotalEnergies.
Nakon dinamične prošle godine kada je riječ o svijetu četverotočkaša, došao je trenutak da se rezimiraju brojne premijere i testovi koje ste mogli pratiti u Auto rubrici portala Klix.ba, a koji su samo uvertira u izbor Klix Auto godine.

Svečana ceremonija održati će se 29. februara u Hotelu Hills Sarajevo, a među partnerima koji su podržali događaj je i TotalEnergies.

TotalEnergies je sponzor nagrade Best Buy Auto. Riječ je o multi-energetskoj kompaniji s kvalitetom proizvoda potvrđenim kroz višegodišnje iskustvo, koja na globalnom nivou proizvodi i plasira energiju dobijenu iz različitih izvora. Njen osnovni cilj je da obezbijedi globalno dostupnu i pristupačnu energiju uz redukciju emisija štetnih gasova.

Poznati su po širokom spektru najsavremenijih ulja i maziva namjenjenih automobilima, motociklima, teretnim vozilama, građevinskim vozilima i mašinama, poljoprovrednoj mašineriji, ali i proizvodima namenjenim profesionalnim kupcima iz različitih grana industrije.

TotalEnergies prisutna je u 130 zemalja sa više od 100.000 zaposlenih, a u Bosni i Hercegovini njen ovlašteni distributer već 17 godina je kompanija Life Oil iz Tešnja, ujedno i jedan od najvećih dobavljača ulja i maziva u BiH.

Inače, u odluci koji automobil će ponijeti titulu Klix Auto godine 2024, mogu učestvovati i sami čitatelji putem ankete u kojoj biraju među sedam automobila koji su odlukom članova žirija i redakcije portala Klix.ba ušli u finalni krug.

Uoči samog izbora, ne zaboravite učestvovati ni u nagradnoj igri Klix Auto godine, koju možete pronaći na Instagram profilu Klix Auto, a gdje možete osvojiti jednu od vrijednih nagrada - sedam dana sa Klix Autom godine 2024, ulaznice za svečanu ceremoniju događaja te vaučer za gorivo.