Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uredu vozili ste toyotu, a jestel platili porez za keš koji ste dobili od ove reklame?
Neka ba, smanji doživljaj, naši su ljudi, nisu Srbi.
Skaka je poručio dva jer nikada neznaš kada može puknuti guma obzirom da su ceste Sarajeva u jednakom stanju kao u ratu. Ali on će da mapravi trke formule...
Ko izmislja ove naslove ? Slobodno neka udari sebi jednu plesku.
dobra sutra dok mi ovi sto mi dodju para vrate ...
Aj ne jedite govna. Poyy
Trosi ko Upaljac, sto bi rekli nasi ljudi
Ja pročitah RAVA hahaha
i ja bi malo u barcelonu.. kazu da je lijep grad.. al ima djeparosa..
RADO BIH VOZIO HIBRIDA, ALI FALI MI PARA
Kaze japanac Muji,hočes da ti pokažem nesto japansko?Razbio ga samo tako,pita Mujo sta je ovo,kaze Žuti,karate!Kaze Mujo,hoš da ja tebi pokazem nesto japansko?Uzme metalnu šipku i uhaka Žuću.Pita japanac,pa šta je ovdje japansko?Kaže Mujo:poluosovina od Toyote!
Joj ti si bog humora, kako si samo smislio tu šalu koju niko od nas nikad nije čuo prije?! A i pismeno si je napisao skroz. Čista petica.
bjezi mi sa komentara i smrdi negdje dalje..
Jos da znaju dizajnirati auto po ukusu europljana, svabe niko nebi ni pogledao. Ali jbg ne moze nista biti savrseno
Nista im ne fali dizajnu. Mnogo atraktivniji nego dosadni dizajn recimo Audi-ja, VW-a, Volvo-a, Renault-a. Oni smorise sa dosadnim linijama, auta za muskarce od 60+.
Od Japanaca samo Subaru!
Dobri su japanci
@black hawk Meni su bolje japanke
unutrasnjost jeftin izgled plastike za ove pare