Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto na svakom ovom nekom seminaru za uhljebljene vazda na bini moraju bit neke mlade kokoskice koje nikakve veze s temom sastanka nemaju. Obuku ih u amg majicu i kacketic i ona stoji tu ko drvena marija i koluta okicama. Jel to neki fazon kao eto ako kupis Mercedes moci ces prcit ovo? Il je to mali sample ponude koja ih ocekuje poslije seminara u hotelu?
A nemoj tako, vazda je uz dobar auto išla dobro ženka.
Koliko je ovaj prekoristeni model 😂
Kupiš Suzuki Jimny i budeš gospodin.
jest, ali i za njega treba iskesirati dobru šumu...nije jeftina igračka. Naravno, G klasse je mnogo skuplji, ali i razlika je ogromna
ne mogu se poredit, fin autic ali neuporedivo
Ma samo Toyota
Ne isplati se imati ovaj auto ako niste neki Šejk od Abu Dabija
Land Cruiser ili G klasa? 🫢
Steta sto G vozi pogresna klijentela, a isto misle i u Mercedesu.
G klasa je ne prevazidjena i to je klasa za sebe bez mogucnosti za usporedbu sa nekom drugom markom vozila
Nemate vi u klixu vozača za ovo, morate zvati Bubu i Jalu, seljadija je upropastila ovu seriju i auto, nekad smo ga koristili za vojsku i vozanje mješalica za estrih i beton a sad svi krkan ga voza.
Sljedeći neka bude Land Cruiser
da ima para za auto 200k+ ovo bi mi bio prvi i jedini izbor!!!
Bolje pricekat koju godinu kad izmuzu ovaj dizajn do maximuma pa sljedeca generacija da barem bogdu lici na ener-g force concept. Msm more se i sad kupit takav al ako si kakva masna arapcina. Ima par komada tamo u pustahijama njihovim.