Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta što su utuili dizel verziju. Autić bomba, ubijo se za pemzijonera.
iskreno ko q auto
Kupio i30. 2013. godine. 22500 nov bio. Od tad novi akumulator i disk pločice. Nikakvih drugih kvarova. Benzinac je srednja žalost, 100 ks, ali tih i uredno radi. Jako udoban. Na zadnjim sjedištima mjesta koliko hoćeš. Ovaj novi je puno skuplji, ali vidim i dosta jače opremljen.
Hyndai je odlican, pre neki dan sam vozio Santa Fe, uzeo od menadzer rent a car na jedan dan. odusevljen sam modelom. Kad bih imao para, kupio bih ga za sebe.
Ja nikako ne mogu da shvatim Hyundai kao kompaniju. Sami sebi konkurencija već u dva modela. Ovaj I30 manje-više isti kao I20 a I20 jeftiniji. Isto tako modeli Bayon i Kona - isti. Ipak, dobra su to vozila za cijenu, garanciju i komfor koji nude. Imali su serije odličnih dizelaša sa lančanim prenosom a ne znam kakvi su ovi benzinci i hybridi pa ne mogu da pričam o tome.
Voyim i30 2017 model prije ovog 1.6Crdi 95ks. Dobro auto i jako udobno,sa 15 na 18 cola i bez spustanja sve super. Jako stedljiv, tih i za sada pouzdan. Imam i Kia Vengu 2010 isti motor samo 128ks i Hyundai je definitivno klasa za sebe u pozitivnom smislu.
CRDi su odlični modeli. Vozao sam 1.4 i 1.6 na dva modela sa lančanim prenosom - neuništivi motori sa odličnim startom.
Nedaj ti boze rata i ove i 30-ke
A koje bi to od modernih auta odgovaralo u ratu?
Kakav je ovo ford?
Fin auto i pristupacan 30 000 maraka , malo je danas pristupacnih novih auta , audi a3 kosta 70 000 maraka i to osnovni model
Jes ti lud momak?
ne znam, meni onaj prethodni puno ljepsi izvana, nisam se vozio pa ne bih govorio o unutrasnjosti
Logicno da je trenutno najjeftiniji u C segmentu kad ima izgled iz 2009.g. (golf 6) i enterijer Focusa iz 2011.g. Dodaj na to jos atmo motor sa 140 Nm sa kojim mozes preticati samo bicikliste, zaključiš da je i 33k KM puno (Astra K sa atmo motorom bila za 23.000). Sa turbo motorom cijena već prelazi 40.000 KM i nema šta tražiti protiv konkurencije. Bujrum, kome se sviđa.
Golf je mnogo bolje auto. Nakon 7 godina, Golf spreman na još deset bez problema, a ovaj Korejac jedva da nekom uvalite za pet ili šest hiljada. Zato pamet u glavu kod kupovine novog auta.
Drug, 1992 je davno prosla, vjerovao ili ne, ima ljudi koji grabe naprijed i deru konkurenciju na svim poljima, nisu svi bas kao mi na Balkanu ;),
Lupas napamet. Golf je klasa od auta, ali Hyundai je posljednjih par godina s Kijom medju najpouzdanijim markama, tako vlasnici barem tvrde. Prodji netom pa se obrazuj malo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
U rangu je to Opela... na stopovi kao kod Golfa 6, uzas
Sile koje nasrcu na BiH ce se umoriti, mi se necemo umoriti! #SDA 💚💪⚜️👊💚💪⚜️👊💚
Amin 💚🇧🇦⚜️🇭🇷💚
Poružan