Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lexus, Infiniti, Volvo, pa Mercedes sto se tice luksuza i udobnosti za mene. Samo me zanima gdje je klix ovo testirao, u Rusiji?
ajde ne prdi pogledaj unutrasnjost ovog infinitia i mercedesa lupam nove a classe i reci mi iskreno da se moze porediti... da ne pricamo o jacim klasama mercedesa... ma hajte molim vas... hahaha
Klix bi trebao vise paziti sta im "novinari" pise, koriste stare slike za nove objave + ifinity ne dozvoljava da njihova vozila isprobavaju ukoliko niste iz zvanicnog auto magazina ili ozbiljan kupac....... a kompletan clanak prepisan i to sa dosta zakasnjenja :-)
Motor renault,izgled Mercedes,japansko ime.Nije ni Infiniti što je nekad bio. Lexus je za ovo vrh.
@Prangija2 Vidim da vi u Americi nemate pojma o EU modelima,tako da bi morao malo da se edukuješ.1.5 dizelski motori su direktno iz Renaulta ako nisi znao
Golf 2 na aparatima
Strasnih 4 share i 23 komentara
Cim pročitaš da je auto s reno-ovim motorom, znas da je auto za sirotinju. Nema bez svabe nista.
http://www.smartmotorist.com/motorist-news/mercedes-will-use-renault-engines.html
@ofo-ono Da, na modelima namjenjenim za sirotinju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mercedes samo bez zvijezde, vidi se da je auto identican kao mercedes GLA
testirano zimus, objavljeno sada. izgubili negdje članak, pa ga konačno pronašli. :)
Ovoliko teksta i zaboraviste napisati da je infiniti nissan luxury brand,.
Infinity je beton
Jel to snijeg u Sarajevu... auuuu... ništa od kupanja moj Klix
Izgleda kvalitetno