Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1.6 60.000 KM :)))
Još da sam ja dio te priče bilo bi idealno
Ne postoji ništa na ovom dunjaluku što nargilaši neće popljuvat'.
Baš tako.
Ovaj Hyundai se pravo nafurao da su postali Toyota...Napucali cijene rokerski...
kad naprave maske da ti moze kamencinja uletit i probit hladnjak
Ne znam kome ovakav auto treba, niti je za teške terene, niti jurilica, a 60.000. Auta globalno jesu sva poskupjela, ali ja bih uvijek kupio Insigniu, Octaviu i nešto slično za manje para, barem bi imao limuzinu, a ne nešto što je SUV, a u principu nije ništa. Obični šminkeraj bez personaliteta.
Greška. SUV segment je po prestigao C segment davno. Evropljani voze na autoputevima, pa ponovo kupuju SUV-ove, a kao nije za naših puteva. SUV je praktičniji od limuzina i karavana. Djeca se lakše smještaju, visok krov, povišen osjećaj vožnje. Preko rupa i ležećih je lakše. Ovjes je ojačan, podnica zaštićena plastikom. Veće brzine se praktično ne osjete. Šta reći za upravljivost, kada jedan Peugeot 3008 smaže za doručak VW Arteon na moose testu sa 80kmh, naspram 74kmh.
Najruzniji terenac sto ima trenutno na trzistu.spoljasnim izgledom podsjeca na REXTON.Fuj fuj fuj
testiran, ali ne bas zadovoljan konacnim ishodom jedino sto bi izdvojio je prednji dio, napravili su dobar potez ali iskreno, bolji prethodni model i sa dizajnom i motorima, a i cijenom takođe
Ruzan iskreno i precijenjen
Dizajnom je ljepsa prosla generacija, a sada je i osnovni model i skuplji (istina ima bolju opremu) ali za nas dzep je previse za ozbiljniju prodaju
Jest,i meni se ne sviđa izgled novog
Dobar ovaj Tupson
i cita se tuson novinarcicyq
Bravo plicak!
ruzno do bola, gomila plastike sa dva ekrana
Svjetla su katastrofa. Kao da ti je j*bena fronta sve svjetala
Pregori ti jedno, naj*ebo si dobro.
ma golf ie maika ako gledamo u kvarove sad
Odličan!