Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjajan automobil za naš standard. Za malo novca nudi toliko sigurnosti i opreme o kojoj premijum "starudije" mogu samo sanjati.
Fiat pravi jako pouzdane motore.
Malo novca kako za koga, mislim da za prosjecnog bh drzavljanina 32.000 KM uopste nije malo
Trenutno vozim pasat 8,a predhodno moje auto Fiat croma iz 2008 godine,koju sam prodo prije 6 mjeseci a vozio je 5 godina i napravio 100 hiljada sa istom mogu samo reci da nema velike razlike osim što sam 8 puta više pasata platio Fiat je jako dobro vozilo kad kupiš u dobrom stanju,a ne krš o 1000 maraka pa misliš da imaš vozilo.
Pravo je pitanje odakle novac za kupovinu bilo kakvog automobila u drzavi poput BiH a kamoli passat 8,moras imati platu preko 3000KM da bi mogao....
samo jedan je savrsen auto za Balkan a to je Dacia Duster dci, 4x4.
Klasični terenac Duster 30-36.000 a prodaje se ovo za 32.000? Svako ima svoj ukus i zahtjeve ali preskupo za crosera u odnosu na ponudu off-roadera.
Bolja Dacia 100 puta Fiat propo ko kauč
Zadnja svjetla ko na Citroen DS5
Za ove pare više nego dobar.
Hercegovke su najruznije zene definitivno
hudi vw-bošnjo (sa ženom) na haparatima
Fiat kao Marka Auta je umro prije 20 godina,ovo se samo još voza na Balkanu zbog cijene.Fiat kao firma,su se pocetkom 2000 preorijentisali na struju,telekom,jer nisu mogli pratiti nova dostignuca od ostalih auto kompanija
1.0 prdmir 35.000 gengi. Jasta.
35.000 KM??? Za benzinski motor sa tri cilindra, sjedista bez bocne potpore i malo led lampica? Skupo.
Ne znam baš, možda je 35.000KM malo puno kad skontaš da je ovo faktički malo podignuti Golf 7. Bolje uzeti polovni Touareg za terena.
Druze, Fiat je u pitanju.
auto prilagodjeno talijanskom trzistu > losa limarija odnosno vjerovatno jeftina za zamijeniti. ko je vozio kroz italiju zna o cemu govorim.
sad su u koncernu sa nissanom i renaultom, ipak bi prije daciu uzeo
U texu 6- stepeni rucni mijenjac, a na slici 5 brzina?