Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klasik srednje klase a cijena 65.000 KM hahahaha jest mozda srednje klase Monte Carla ali bosanske ne sigurno
Meni je Audi seljacko auto bas zbog nasih Bosnja sto uzmu Audi ishandren za 20 milja i furaju se
Audi B4 je predstavljen 1991 godine lutke moje novinarske. Ovaj koji ste vozali je B9. Al dobro, vjerovatno vas malo zbunjuje to A4,B4 itd.
Mercedesov recepat daj sto manja klasa da sto vise lici na onu najvišu...u slucaju A4 nisu pogodili...
Audi A4 kad se pogleda izvana djeluje zaista kao limuzina, kad uđeš unutra ima prostora kao Polo otprilike, nazad komotno sjedi jedino neuhranjeno dijete do 8 godina starosti.
Od A6 pa na dalje je Audi.
Odlican auto lijepo se vozi,tih,brz, iz svake brzine prima gas,pdlican zvuk iz pravih auspuha,nakon par sati voznje izadjes normalno iz njega. Jest skup al vrijedi svake marke
Kad je A4 bio ulazne cijene 100.000KM...koji kloc!
Sve je uredu ali ova ventilacija duž cijelog kopkita mi nekako ne izgleda lijepo a ni funkcionalno.
a ekran koji nije integrisan nego samo natakaren? to se radilo prije 15-20 god tako.
Nije ni puno kada je Passat 5 godina star 45,000
Audi počinje od A6 klase, BMW od serije 5, Mercedes od E klase. Sve ostalo je bol u leđima i nogama iz perspektive komfora i srednja žalost iz perspektive luksuza (s razlogom srednja klasa).
A4 za nas koji smo 190+ je sr*nje za duža putovanja. Momačko auto za kratke relacije i auto za one koji žele da voze čuveni Audi, ali nemaju mogućnost da izdvoje 10.000 eura za klasu više.
Dvoumio sam se u kupnji Audi A4 ili Nissan X Treil i kupio sam Xtreila i nisam se pokajao .....nikada vise limuzinu samo SUV ,manje trosi ,udoban nije kvarljiv .Uvjek sam kupovao Njemacka auta ,znas nas sa Balkana dok nisam ovo probo i nikad vise DE
Paša bruda steroidaši su već u prednardužbama
Privlačan svima, pristupačan rijetkima
Nasi politicari ne voze nista ispod A6 - nepotrebno pravite reklame KLIX
Zasto ne naprave Audija za običnu raju, da je pristupačan da i mi sebi možemo priuštit barem nakon nekoliko godina. Ovako dostupan je samo pojedincima koji kupuju preko leđa obične raje
Pa napravili su vec. Zove se narodno auto, ili na njemackom volkswagen. Ali i dalje nije za BiH raju. Isli su korak dalje pa su napravili Skodu. Ali ni to vise nije za BiH raju. Tako da ne mogu oni sniziti cijenu koliko mi mozemo biti sje..ni!
Ne mogu oni napravit kolika sirotinja mi mozemo bit legendo
Pa mogli ste ga bar oprati i usisati prije testiranja. Smece na patosnicama, tragovi kise ili vode, prasina u enterijeru. Kao da promovisete konjska kola a ne Audi. Sramota.