Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najzad jedan dobar tekst tj. kvalitetna zapažanja. auto kao auto je super. pusti ove što dobacuju do vozila od 20.000 KM (polovnjaci). zamjerka mjenjaču je istinita. čak i ručni mjenjač je malo neprecizan i "spor". to vuče još od 407. vizuelno auto super. udobnost daleko iznad švaba.kvalitet spram cijene ali ubrzanje od 9 sec sa ovoliko konja. neprecizan mjenjač i dugi prenosi velika mana po meni
Pasat od 10 godina je za ovu igracku pojam. Nema bez svabe nista.
Kako ti ne dosadi dobijati ovolike minuse? Pa banovat ce te sa klixa
@jandejode Ne mozes ban dobit dok istinu pises..mogu samo sevapa zaradit. Pozz
Fino kopiraju BMW-a zadnji dio od 5-ice E60 prednji od F10 zadnja vrata i C seule al su ipak daleko od BMW-a..
@Dzevudin pa ako je facelift onda jeste, haba i linija prema farovima kao kod F10, ja sam ipak vjeran BMW-u bio i ostao i dobro je da je tako!
@Dzevudin vozim licno F10 i znam o cemu pricam ta linija na haubi od retrovizora prema faru 100%kopirano od BMW-a jedino kod F10 ima jos linija na haubi po sredini prema znaku BMW naprijed!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ko da je potvrd, slika prva, tocak u havi :-)
R.U.G.O.B.A. kao i svi Peugeoti.
kakav VW, Audi, Mercedes... nema bez Francuza nista