Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otisao je Evolution, sad i WRX Sti, sta je sljedece... Jos malo i nece biti ovih legendi nikako😧
Idioti što rade na ovom Kliksu ne znaju ni prevesti ono što prepišu sa neta. Subaru ne gasi STI, vec prestaju sa uvozom na britansko tržište. Ostatak svijeta ce i dalje imati STI...ja jednog u garaži držim.
imamo zato folcvagen i sitroen,da zamene ove zvijeri
Šteta, ovo je kultno auto.
R.I.P. legendo
Bar su otišli kao legende. Bolje i tako nego da su ime nastavili koristiti u nekom električnom vozilu. Samo mi naum padne šta su Talijani uradili sa kultnom Lanciom Deltom, naprave neko moderno smeće od auta i nazovu ga po reli ikoni iz osamdesetih
Ode Evo a sad i STI. Steta bas!
Mitsubishi i Subaru...Dvije legende na svjetskom nivou. Balkan ne.
Ubiše sve što vrijedi
Hajd što ode Lancer Evolution serija, nego ode i WRX STI. Šteta stvarno..