Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U svetim knjigama piše. Kad žuta rasa zavlada svijetom tu smo negdje i pred kraj,pred apokalipsu istog. Kinezi odavno vladaju i dominiraju svijetom a sotonski zapad to vidi i zato se tako koprcaju ali nece se iskoprcati,kinezi su nezaustavljivi i mnogo superiorniji narod.
Mozes li nam reci u kojim "svetim knjigama" to pise i po mogucnosti navesti citat, da nam je lakse traziti?!
Ev vozila- elektricnih auta auta
Žuti ne da dolaze, oni su već tu.
Fazon je sto su evropljani uvijek prodavali maglu,u evropi si npr za svaku sitnicu morao doplacivati a u americi zbog toyote i honde vw je u svim modelima imao full opremu.nije bili golfa trojke bez klime i el podizaca
Nije to strah nego germanska parazitska autoindustrijska kasta se prepala prodaje mooda pod automobil i gubitka 13 14 15 16 plata i bonusa po 8000 al samo germanima,ništa turcima.
K nozi Karpatlija! Germanska parazitska kasta ne valja jer radnicima isplati 13u platu i premiju od 8000€? A Kineska kasta valja jer radnike drži kao robove?
A sta je sa hrvatskim elektricnim autom razvijenim od strane Bosanca iz livna i uz pomoc tudjij para
Sta ce bit,pripremi 1,2 miliona € i voziiiiiiii