Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uh da je kakve funkcije pa pazarit jednu ovu ljimuzin o trosku narofa
Ni lud. Prvo kompanija iz Srbije, patriote ne daju ni drzavnu lovu u Srbiju. Drugo, Audi i BMW su ipak klasa za Mercedes.
@Roin e ako je iz Srbije onda radije tabanovic fijaker 🚶👞
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
S63 lađa
ma ovo ti je danas ludnica serije auta izlaze kao mobilni telefonu godisnje dvije tri vrste izadju i tako covijek kupi najnovijeg mercedesa i za pola godine izadje novija serija i onom prethodnom odmah cijena upola dole sto isto nije realno i fer
pa budi hadzo pa vozaj svake godine novo ta ja!
@mozebitbude jbg da sam u sda stranci i na funkciji vozo bi ja nevbi se brinuo da izadje svaki mjesec novi
kad se muškadija napucava , onda se ženskadija isto napuca in hima kontrira... i tako nikad mira na ovom dunjaluku
kakva ružna ova švapska vozila, papanski neinventivan interijer... a najviše mi žao onih ženskijeh što stoje pored ovog auto pleha...
i haj ti sad provozaj ovu hostesu u Golfu kad ona vidi ovo...
sve su pite pitice samo burek pitac je
ej živote što sam fukara
KO MOZE PRIUSTIT SEBI MERCEDESA, BLAGO NJEMU...
ma nije ni mercedes kao sto je nekad bio vjeruj
O kaze pezo, reno...citroen. Nema bez svabe nista.
Kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz vozila u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini ---------------------------------------- DA SU ZLATNI, CIM JE KOMPANIJA IZ SRBIJE ZASTUPNIK ZA BILO STO STO JE IZ BIH, JOS ORGANIZUJE PREZENTACIJU U POSRANOJ SUMADIJI, NE DA NECU KUPITI, NEGO CU KAO BONUS BOJKOTOVATI. CUJ TI SMRADOVA, ONI DALI KOMPANIJI IZ SRBIJE DA BUDE ZASTUPNIK U BIH? POSEREM VAM SE NA POSRANO AUTO.
MERCEDESA TREBA BOJKOTOVATI U BOSNI, DOK GOD NE DODJU PAMETI I DOK GOD KOMPANIJA KOJA IMA ZASTUPNISTVO BIH, NE BUDE IMALA NISTA SA SRBIJOM I SRBIMA.
kaze ponositi vlasnik golfa 2.... mercedes se i pravi da takvi kao ti mu ne mogu prismrditi...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)