Škoda redizajnirala internet-stranicu

S
Sarajevo-x.com
29.11.2011. u 16:08
0
0
Škoda redizajnirala internet-stranicu
0
Škoda redizajnirala internet-stranicu
Zadovoljan kupac je prioritet za Škodu. Konstantna inovativnost i rad na poboljšanju postojećih usluga su neki od načina koje Škoda primjenjuje za dodatno približavanje postojećim, ali i potencijalnim kupcima.
Upravo zbog toga Škoda je redizajnirala svoju oficijelnu internet-stranicu za Bosnu i Hercegovinu i kreirala automobilski konfigurator, koji predstavlja jedinstven pristup u prodaji novih automobila.

Internet-stranica skoda.ba kreirana je po svim standardima koje propisuje Škoda Auto a.s. Stranica je obogaćena novim dizajnom, sadržajem, kontaktima ovlaštenih Škodinih trgovaca, kao i ostalim korisnim informacijama i linkovima za posjetioce.

Ljubitelji Škoda brenda sada na jednom mjestu i na jednostavan način mogu pronaći posljednje novosti o modelima, cijenama, historiji brenda kao i slične korporativne informacije. Pored toga na stranici se nalazi i automobilski konfigurator koji nudi prikaz svih novih modela, cijenu, prikaz vanjskog i unutrašnjeg izgleda, odabir dodatne opreme sa jasnim pojašnjenjima, odabir boje enterijera i eksterijera. Također, tu su i tehnički podaci kao što su dimenzije, karakteristike motora, težina i performanse.

''Inovativnost ovog automobilskog konfiguratora ogleda se u opciji direktnog slanja kreirane konfiguracije ovlaštenim trgovcima putem maila ili opcijom printa. Dakle, našim kupcima omogućavamo da uz pomoć konfiguratora sami odaberu model i dodatnu opremu te nakon toga konfiguraciju pošalju svom najbližem trgovcu, gdje na brz i jednostavan način dobivaju povratnu informaciju koja će im olakšati kupovinu'', ističe marketing menadžer Škode, Senad Trnka, te dodaje, ''Kako živimo u svijetu informacija i digitalizacije naš automobilski konfigurator i redizajnirana stranica imaju za cilj da pojednostave komunikaciju sa našim kupcima, zbog kojih smo i napravili ovaj iskorak. S ponosom možemo reći da je skoda.ba jedna od malobrojnih internet-stranica koja nudi pomenute mogućnosti''

Konfigurator možete pogledati na skoda.ba.


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: