{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Potpuno novi Nissan.ba za ljubitelje vozila u BiH

S
27.1.2012. u 09:36
0
1
Potpuno novi Nissan.ba za ljubitelje vozila u BiH
0
Potpuno novi Nissan.ba za ljubitelje vozila u BiH
Nissan je za ljubitelje svojih vozila u Bosni i Hercegovini, predstavio potpuno novu Internet stranicu Nissan.ba, koja je, pored veće preglednosti i informativnosti, postala i mnogo jednostavnija za korištenje.
Nova, sadržajnija Internet stranica, osjetno proširuje i poboljšava online komunikaciju sa svim postojećim i budućim korisnicima Nissanovih usluga u Bosni i Hercegovini.

Na njoj se mogu pronaći detaljne informacije o cijenama, opremi i tehničkim karakteristikama, a opis i detalji svakog vozila sada su dostupni i u formi video materijala.

Stranica također sadrži i detaljne podatke o Nissan prodajno-servisnoj mreži u Bosni i Hercegovini, posebnim ponudama, Nissan Assistance usluzi pomoći na cesti, a tu su i mini sajtovi za pojedine modele.

Nova je stranica i komunikativnija, jer je sada pomoću elektronskog obrasca moguće naručiti brošuru vozila. Novi Nissan.ba po prvi put sadrži i konfigurator vozila, koji pomaže da posjetioci sami “slože” svoj automobil prije samog odlaska u Nissanov salon.

Posjetite novi Nissan.ba i saznajte sve što vas interesuje o Nissanu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: