Preglednija, informativnija i jednostavnija
0

Renault predstavio novu internet-stranicu u BiH

Sarajevo-x.com
Renault je, u skladu sa stalnim unapređenjem komunikacije sa korisnicima, redizajnirao svoju internet-stranicu www.renault.ba, koja je sada mnogo preglednija, informativnija i jednostavnija za korištenje svim ljubiteljima Renault vozila u Bosni i Hercegovini.
Obnovljena internet-stranica, uređena u skladu sa aktuelnim normama francuskog proizvođača automobila, uz veću zastupljenost videomaterijala, znatno poboljšava online komunikaciju svim postojećim i budućim korisnicima Renaultovih usluga u Bosni i Hercegovini, a dodatno je prilagođena novim komunikacijskim kanalima, kao što je Facebook, na kojem je nedavno pokrenuta i Renault BiH stranica.

Na novoj internet-stranici se očekivano mogu naći brojne korisne korporativne i historijske informacije, kao i sve informacije o Renaultovim modelima sa detaljnim cjenovnikom, pregledom opreme i tehničkim podacima. Osim toga, tu su i kontakt podaci svih ovlaštenih koncesionara, te obavještenja o aktuelnim uslugama i akcijama.

Nova internet-stranica će ujedno biti i idealno mjesto za detaljnije informiranje o svim nadolazećim Renaultovim novitetima, kao i brojnim drugim novostima koje ovaj popularni proizvođač priprema.