Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobar kvalitetan automobil skoda je skoda...
sa Skodom kao sa prostitutkom. dok si unutra fino ti, kad izadjes nekako te stid
Ja sebi renaulta uzeo, kaze sta ce ti to, sto nisi skodu uzeo, a renault mrak izgledom, pravo momacko auto, kvariiii se, ja mu svu elektroniku servisiram, nap citac kartica, nap drugu karticu, nap svjetla, nap motoric za zakljuc rezervara, bez ikakvog ulaganja, osim ovoga zadnjeg, kupio motoric.
Bosnje lete za skodom, vele svabski motor, svaboooo preuzeo, ljudi ne slusajte druge nego uzmi sebi ono sto ti mislis da je dobro, imaces najpouzdanije auto.
Nastavite vi sa biciklima izgleda vam bolje od ruke idu, ili nadi te nove dizajnere, promjenite logo, i popravite unutrasnjost, motori svakako nisu vasi, tek onda ce te imati solidan auto.
Za 30 000 imas skodu, za 50 000 pasat a za 80 000 audi, a motor u svima isti, ako skoda popravi onda ce biti konkurent pasatu, a svi su oni od istog!
Karoq??? Pa zašto ne prihvatiste moj prijedlog??? Kuraq bi se u jugoistočnoj Evropi prodavao “ko halva”. Morate po svaku cijenu napraviti verziju za Balkan i nazvati je Kuraq.
Znas kako bi se karoq zvala po Bakiru Izetbegovicu? -karoqrchina!
@StudentProsjecan Ne, zvala bi se Karina. Ali ne voli Bake Toyotu.
Škoda je Njemacko auto sa sjedistem u Ceskoj
@KSAhunterr Njima to nije bitno sve dok se dobro prodaje