Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve i svi napreduju samo mi na silaznoj skali .
sami pali, sami se ubili.
Tacno, ali niko nece da prizna sto je jos gore niko nema volje , ne zeli, ne smije svi se boje cute a sve bi bilo drugacije da se narod ujedini i jednoglasno kazemo STOP !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Umjesto da bude dostupna svima vozila škode, kod nas se moraš debelo rastegnuti sto kredit ili leasing da bi je uzeo. Pristojno auto za mase skupo ko sve i ostalo a nabavljaju ih na kilo.
Skupo je i za čehe. Nabavljaju firme na leasing. Moja oktavija kad je bila nova za 33 000 eura. I onda kad pojedinci pocnu pisat auto za sirotinju a nisu dalje od hrvatske bili.
bolje dati pare za novu skodu oktaviju nego uzeti audija ili bmwa starog 4-5 godina, i skoda je cijenom vrlo pristupacno auto. cijena od oko 20.000 eura za novu oktaviju je vise nego pristupacna. to sto ljudi misle dobiti za 10 000 marki novo ganc auto u nas je drugo. lijepo biciklo jarane i vintaj. neces zagadjivati bar okolinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ako nastave sa podiznjem cijena onda cisto sumnjam da ce im prodaja biti veca.
Opet ona fabia iz lego kockica na naslovnici. Dok je ovaca, bit će vune...
ljuta cehinja gazi sve pred sobom..
A i cehinje se gaze dobro i jeftino, kao skoda.
Hajd sad levati s izjavama "Joj ne bi ja to vozio, to qrcu ne valja, smece itd".
Škoda ili Passat ili pa čak i Audi.Isti koncern iste mašine .Vozio sam sve troje isti đavo.
Ja kad provozam oktaviju od firme, cijelo vrijeme mislim d a sam u audiju.
Dok ne pogledas u volan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Škodilak.
raja se zezala prije tako, a skoda stvarno postaje skodilak, eno superb novi bolji od pola drugih auta, ima duplo kvacilo, pogon na sve cetiri, da ne nanbrajam navigacije i slicne dodatke...
Sigurno, ne kažu bezveze da u svakoj šali ima istine :)
to je realno u normalnom svijetu. kod nas prvo gledaju šta će komšija da kaže pa onda ode da kupi auto. bože moj nema veze što je škoda super za naš standard ali ako komšija koji ne može da dobaci dalje od golfa dvice kaže "joj škoda" odmah se odustaje, a njemu u avliji dvica od 1500KM
Kae, jes dvica al dobra. hahahaa
Skoda u njoj voda !!!
super su ova skodine limuzine, sve pasatovo
ne nego je u passatu sve skodino hahahaha
Nestrplivo cekam da mi isporuce narucenu Octaviju karavan, 1.4 tsi, DSG. 2-4 mjeseca se ceka..al kazu nemaju slobodnog vremena u fabrici prije kraja maja. Sad kontam zasto..
ma prodaju se skode ko halva, sretno i na bolje promjenio
Gdje je parkiras, čisto informativno? :) :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako to ide kad te gura Schwabo!!!