Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogu zamisliti kako jos fushere za nase ex yu trziste od djelova pa nadalje. Ja to uporno pisem ovdje na klixu ali nase golf 2 kamikaze pucaju mi standarno dislajk.
sumnjam da je ovako kod evropljana, mi evropljani dobijemo auta s vise opreme, odnosno imas vise opcija da izaberes nego li amerikanac. ovi iz VW-a su se zeznuli, ali nekako mi je ovo prenapuhano
prije par godina dobijemo bivsa supruga i ja dijete, kupili prvu sjedalicu, da montiram u auto, nema isofixa... Ford kupljen 2007 u F-AC Sarajevo. Pogledam na internetu, pise da svi evropski auti od cini mi se 2004 imaju iso fix. Nazovem Ford, objasni mi tip da taj zakon u Bosni nema te da Fordovi za evropska trzista dolaze sa isofixom ali ne i za Bosansko... Elem tako je bilo prije, kako je sada ne znam, znam samo da je autoindustrija zasluzila da propadne komplet radi banditskog odnosa prema kupcima.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Treba ih pritisnuti i za laganje o potrosnji goriva, svake godine motori svih kompanija trose 20% manje od predhodnog modela, ako uzmemo u obzir da su dizelska vozila 90-tih trosila oko 6 litara na 100 km ispada da bi sadasnja vozila trebala trositi manje od 1 litra na 100 km, marketinski ubijaju a stanje je isto osim sto su vozila dobila malo jace motore, potrosnja je ostala ista.
mozda ih spase ovi sa hidrogenom i strujom pa i bude potrosnja goriva nula ali ce nas derati za baterije vise nego za gorivo.
moj sultane pa pročitaj šta znači "kataloški podatak o potrošnji goriva". to već i vrabci na grani znaju. Auto u klima komori, na valjcima sa idealnom temperaturom....i eto da znaš, tako svi rade. cccc
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čuj mnogi su uplašeni.
No kidding.
Gdje će oni sada sa pola mil. vozila koja zagađuju??? pa u ex-yu države, barem bi mogli obnoviti vozni park, a sigurno manje zagađuju od golfa 2, jette 2... opet nama dobro kako god :D
Treba ih kazniti samo tako
Ideju za ovakav pokusaj varanja amerikanaca je garant dao neki jugobalkanac.. :)
samo seljacine voze vw-vazda bilo tako
eh sad će i VFL Wolfsburg da prdne u fenjer, a bilo je i vrijeme :D
Fahrvergnügen :D
Ovo mogu izjaviti samo veliki...
Odgovor na ovu hajku leži u vijesti od 17.09. koju je klix objavio: http://www.klix.ba/auto/angela-merkel-otvorila-sajam-u-frankfurtu-automobilska-industrija-je-prilika-za-izbjeglice/150917070
Jaoo kukulele, pomozi Isuse, dragi Allahu, Budo i svi ostali veliki i mali, poznati i nepoznati bogovi!! Pomozite svim zalosnim balkancima kad ih je ovaj pogrom, ova nevidena kuga, ovaj sveopsti cunami snasao na danasnji dan. Gdje ce svabo da sta pogresno uradi a pogotovo da laze?! To nije moguce, to mora da je neka zavjera!! I to nije bilo koji svabo vec onaj najuzviseniji i najpametniji na cijeloj zemaljskoj kugli tj. onaj sto pravi cetvorotockase tj. automobile, tj. kola! Ko ces sad sve te silne masine servisirati a i zbog cega, pa VW-ova vozila ispustaju med i mijeko a ne nekakve stetne gasove. Sta cemo sada sa svim slicicama VW:a na Facebook:u? Sta ce sada komsiluk reci kad neko izveze svog "Das auto" ljubimca iz garaze i pocne ga ribati u potkosulji i Speedo gacama?
Q-Q LE-LE kataklizma, aaaa majko mojaaa što me rodi?
Njemci stoje iza svojih gresaka, sto pokazuje njohovu velicinu i svaka cast na tome...
Čuj stoji iza svojih grešaka !?!? Nije greška nego namjerno štimanje za testove ! Pa da ih nisu provalili nebi nikad ni saznali da varaju !
@feluga Pa o cemu ja pricam, pametnjakovicu????
Nema vecih ćifuta od Klix-a i njemu sličnih...
nek posalju ovamo te golfove i daju dobar popust .. bolje i to vec ovi golfovi 2 hehe :) sigurno manje zagadjuje,...
njemacka propada zbog sirijskih teroristickih homoseksualaca
njemacka na haparatima zbog sirijaca koji jebu mosnjacima seke i zene gloovate
tebe bakir jebe na poljinama dan i noc pederu glovati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)