Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ti budes imo glas ko serif javi se u ovo rubriku. A inace poklopi se i suti i sa postovanjem govori o zivoj legendi nase estrade.
Onaj papan Serif Konjevic nekidan kad su ga pitali na TV-u kojom brzinom je najvise vozio kaze 320 ... a ferrarijev maks. 369. ja papka jebo mater
jebo si mu kevu, schumi!
cckckck
djevojko u zabludi si.
Moze on pobijedivati avione ali sljedece sezone nista od njega
Ferrari je opet pokazao da je tim sa naj vise novaca. Sta ces nema se
Ovaj događaj je organizovalo italijansko ministarstvo odbrane u cilju demonstracije kapaciteta industrije u Italiji.
pa i nije im neka utrka. zamisli bez toyote...????? glupo haa!?
I jos jedna pobjeda Schumacher-a
Ma moj bolid je brzi od ovog ferarijevog tri puta. Pa smijesno je to sto mercedes nije pozvan na ovo testiranje. Pa poderali bi guzove i avionu a i schumi-u
pa naravno da se zna sta bi bilo. crkla bi mu mashina na pola staze.
MALO SAM UCIO BOSANSKI, PA NA SVU SRECU MOGU DATI SVOJ KOMENTAR. PRIJE SVEGA CESTITKE, ALI SVI MI DOBRO ZNAMO IZ KOJIH RAZLOGA BMW NIJE POZVAN NA OVAKAV TEST. NADAM SE DA JE VEC SVIMA POZNATO STA BI SE DESILO.
dokaz koliko je auto industrija razvila masine, do granica perverzije... ali tajfun je tajfun...
ferrari je zakon ubrzanja su luda to se ne moze opisati..... barem ja ne mogu :)