Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ništa o 'onom' na oborenim sjedištima
problem su biciklisti meni se jedan bacio na haubu jos kaze da sam ja naletio ja ssm mladji vozac 62 god
Naj-bolje bi bilo da niko ne vozi iznad 70 god. E,ako do tad se nije snasao da ga neko voza..sta ces!? Ali sigurna voznja do 70..
@Poppaj budale
Ma oni k'o baje polako voze ali rijetko da ćemo čuti kako su izazvali nesreću kao što to svakodnevno čine puno mlađe osobe...
A ja baš pripremio ''knjižicu'' sa uputama za mlade vozaće do 26 godina koji uzrokuju ( na području Hrvatske, Srbije i BiH) 80 % nesreća sa smrtnim ishodima, teškim povredama i ogromnim materijalnim štetama. PS: Stariji preko 65 g idu na ljekarski pregled svake 2 godine.
@Hamoponovouredu Populaciji od 18 do 30 g. treba biti duplo skuplje osiguranje prilikom registracije, uz povećanje u slučaju izazvane nesreće. Ako izazove udes tuđim autom, npr. roditeljevim, onda prilikom sljedeće registracije dupla cijena osiguranja i za vlasnika auta, pa će drugi put misliti unaprijed prije nego što bude budalesao/la za volanom.