{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sajam automobila u Chicagu otvorio vrata publici

F
11.2.2011. u 12:24
0
6
Sajam automobila u Chicagu otvorio vrata publici
0
Svjetski proizvođači automobila ponudili su, prema ocjeni analitičara, sirovu snagu i luksuz na Sajmu automobila u Chicagu, umjesto "zelenih kola" koja su dobijala apsolutnu prednost na ostalim autosalonima u SAD, kao što su Detroit ili Los Angeles.
Sajam u Chicagu, najstarija i najveća američka smotra najnovijih dostignuća autoindustrije, koji je do danas otvorio vrata publici, ostavlja sasvim različite utiske, smatra Jessica Kaldvel, analitičar agencije "Edmunds."

Smotra se umnogome razlikuje u odnosu na nedavne skupove u Los Angelesu i Detroitu, gdje je ponuđeno mnogo više zelene tehnologije", smatra Kaldvel, naglasivši da se, na jednoj strani govori o ekonomičnosti goriva, a na drugoj se ističu snaga i luksuz automobila.

Za razliku od Detroita i Los Angelesu koji su privukli ogromnu pažnju medija u nastojanju da se pomogne osvjetljavanju reputacije proizvođača kola, sajam u Chicagu je okrenut prije svega prema potrošačima.

Vozila koja su dobila najbolji prostor na sajmu pripadaju proizvođačima koji se nadaju da će tipe privući pažnju ljubitelja automobila, ističu analitičari.

Spremna nova KIA Rio

11.02.2011. u 19:59

Prodajna akcija Chevroleta

10.02.2011. u 15:30
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: