Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma jeremy je u pravu , pusti ga na miru, :). a nece da bude niciji prosvjetitelj. apropos clanka: kad se pozdravljao s radnicima- ljudi su plakali.. jedan od rijetkih sefova koji je znao imena radnika na bandu. pa malko skontajte, pucanstvo. uzdravlje i danke ! :) i evo, izvinjavam se ako sam nekoga uvrijedio u njegovom uvjerenju, :)
Jeremiah je nas \'\'prosvjetitelj\'\',\'\'nas vodja\'\'.Na svaku temu ima sta \'\'pametno\'\' reci.To mati radja jednom u milion godina,hehehehe!
Vasa visosti Jeremiah. Nema potrebe za \"svilenim gajtanom\".Mi cemo vas slediti. Budite nase ochi i usi,nas prosvetitelj,nas Cirilo,nas Metodije.Nas prorok Isa i Moohamed.Nas sveti Sava i sveti Alija.Budite utemeljivach nasijeh duhovnih vrijednosti.Budite drugi Beg Isakovich.Budite nas duhovni lider \"Mula Omar\"!
a fota sto se tice- ovo je uhvaceno iz njegovog izlaganja i samo slucajnost cista! covjek ima nivo i ovim nikoga niti je vrijedjao niti protiv bilo koga pricao. jednostavno govor/izlaganje pred mikrofonom.
@ glu.pa tri se.ljaka iznad mene: covjek sa foto je manager (bivsi) porschea W. Wiedeking. covjek je preuzeo firmu 1983 kad je bilo sve u raspadu i tada je firma vrijedila 300 mil. maraka. izgradio je od nje koncern vrijedan 25 miliardi EURA i uspjeh je njegov ogroman. na kraju, sada, se preracunao pri kupovini akcija VW i snosi konsekvence, tj. daje ostavku. sto za nase smr.adove nije slucaj: ni karaktera ni obraza. a vi primitivci bolje se malo obrazujte pa tek onda nesto recite. bagro mahalska.
Tipicni svabo koji prdi i podriguje samo sto ima dodatnih 50 000 000 EUR.
Da ovaj nije iz Laktasa???? Nesto mi izgleda poznato sa ovim srednjim prstom!
Interesantno da beduini pokupovase sve zivo nakon one trzalice sa benzinom polovinom 2008. Gode im fluktuacije cijena nafte navisoko jako izgleda + to ne moze bez sadejstva velikih kriza = koje redovno pravi SAD+ Izrael+Iran (ah i on je u naftaskom lobiju ;) ). Tako da su npr Palestinci - samo jedna manja karta koja pusi sve to a narod sve to kao prati letimicno i buni se a u stvari zbir svih gore jednakosti = POHLEPA. Nema tu ni demokratija, ni teokratija ni ovog ni onog - samo LOVA. Kad recimo nasem narodu to nekako dotandrkne do glave iz g00zice sjecacemo se valjda i boljih dana osim ovih bjeloropskih... Uzdravlje.
pazi slike