Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da dođeš ovim po trebu u Sarajevu, odhebala bi te hladno
M3 kocke u dobrom stanju u Njemačkoj idu po 90000€
@NemaVodeBa ja m3 ali originalni, a ne neki nas seljak stavi 2 spojlera i 3 naljepnice i fura da vozi m3.
Pa originalni naravno, sa sirokim blatobranima i S14 masinom
Interesantna spravica uz koju me vežu lijepe uspomene iz 80-tih! Prvi ovakav se kod nas pojavio na Yu reliju 83 i vozio ga je Bugar Tchubrikov. Čuveni Rile, šef tehničkog pregleda, se "provalio" kad je tražio da otvore prednju haubu da pogleda motor, zatim zadnju i tek nakon toga su ga i našli ali u sredini!
a Brane Kizmič i posle njega Romana Zrnec onu 5-icu turbo. romani pukla guma i nije imala snage da je sama zamijeni. eeee nekada je reli bio reli
@tarcin11 A ja taj Yu reli 85 kad je Romana vozila 11 Turbo, startovao sa Kuzmičevim trening autom, isto 5-com Turbo, i po dogovoru odmah nakon starta "odustao"! Naime, falio je auto da bi se njegova klasa bodovala pa je mene zamolio da startam. Negdje 88 smo kod mene u servisu popravljali motor na jednom ovakvom, crkla turbina a zatim i radilica. Dijelovi stigli za 24 h iz Pariza! Ja stavio 5000 Maraka u zadnji đep i rekao mu da uzme pare kad se nagnem i ostavi auto!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
I sada mu ne gine grijana garaža...kao da vrhunskoga trkačega konja deponuješ u štalu...
Malo vijesti si PIKA, Hamdija GOLF2 prodao za 1500 KM, jedinstven primjerak, presao samo 200000
kupljen u kramaru, jel' da?
1.397 ccm više od 1.432 ccm? :-)
😍