29. februara
34

Raiffeisen Leasing sponzor nagrade za privredni auto na izboru Klix Auto godine

Klix.ba
20 godina Raiffeisen Leasinga u BiH
20 godina Raiffeisen Leasinga u BiH
Dana 29. februara Klix.ba organizuje izbor automobila godine, što je već tradicionalna manifestacija realizovana uz podršku partnera i prijatelja, a među kojima je u ulozi sponzora i Raiffeisen Leasing.
Nakon dinamične prošle godine kada je riječ o svijetu četverotočkaša, došao je trenutak da se rezimiraju brojne premijere i testovi koje ste mogli pratiti u Auto rubrici portala Klix.ba, a koji su samo uvertira u izbor Klix Auto godine.

Svečana ceremonija održati će se 29. februara u Hotelu Hills Sarajevo, a među partnerima koji su podržali događaj je i Raiffeisen Leasing - sponzor nagrade za privredni auto godine.

Za Raiffeisen Leasing ovaj mjesec je posebno značajan, jer su u njemu obilježili važan jubilej - dvadesetu godišnjicu poslovanja u BiH. Tom prilikom, u četvrtak, 22. februara, upriličen je i event koji je okupio renomirane klijente i partnere Raiffeisen banke i Raiffeisen Leasinga, uključujući i predstavnike autokuća koje učestvuju u izboru za Klix Auto godine 2024.

20 godina Raiffeisen Leasinga u BiH
20 godina Raiffeisen Leasinga u BiH

Raiffeisen Leasing ponosno ističe da sarađuje sa svim uvoznicima i trgovcima vozilima u BiH. Ukoliko se odlučite na ovaj vid usluge, dovoljno je da odaberete željeno vozilo, a sve ostalo možete prepustiti njima. Od svog osnivanja 2004. godine, sklopili su 22.748 ugovora, od čega je njih 19.721 sa kompanijama, a 3.027 sa stanovništvom.

Ponuda Raiffeisen Leasinga obuhvata finansijski i operativni leasing za finansiranje putničkih, dostavnih i teretnih vozila, dok nude i finansiranje hibridnih te električnih vozila. Iako najveći dio finansiranja (ukupno 86%) čine upravo vozila, Raiffeisen Leasing finansira i razne vrsta mašina i opreme, kao i nekretnine.

Sam po sebi, leasing je prilično jednostavan i fleksibilan finansijski proizvod. Predstavlja jedan od stubova investicija što utječe na dinamičniji rast bruto domaćeg proizvoda te je kao takav značajan za tržišta poput BiH. U okviru strategije održivosti Raiffeisen grupe, Leasing podržava i prisutan je i na brojnim sajmovima čiji cilj je jačanje privrede Bosne i Hercegovine.

Sve detaljnije informacije o mogućnostima finansiranja, aktuelnim ponudama, kao i prednostima leasinga, možete pronaći na stranici www.rlbh.ba.

Podsjetimo, u odluci koji automobil će ponijeti titulu Klix Auto godine 2024, mogu učestvovati i sami čitatelji putem ankete u kojoj biraju među sedam automobila koji su odlukom članova žirija i redakcije portala Klix.ba ušli u finalni krug.

Uoči samog izbora, ne zaboravite učestvovati ni u nagradnoj igri Klix Auto godine, koju možete pronaći na Instagram profilu Klix Auto, a gdje možete osvojiti jednu od vrijednih nagrada - sedam dana sa Klix Autom godine 2024, ulaznice za svečanu ceremoniju događaja te vaučer za gorivo.