Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ova Q seria je cisto sran_e,jer ako je Q seria ober-klasse onda kako da Q3 bude u istoj toj klasi,zbog toga postoje A serije.
kako si glup ko noc otkdu ti tolika pamet n.n. reci nam molim te!!!!!! sad fino sjedi i razmisli sta si napisao ili idi u cosak i placi glupane !!!
E svasta, najgore je kad neko se nadje za kompetentnim da raspravlja o necemu i uz to misli da je jos pametan pa pametuje drugom. Ajd sad svi jos jednom procitajte - al necete - mrsko vam je. 300 miliona eura vrijedi investicija u tvornicu, cuj razvoj auta 300 miliona LOL :D Razvoj jednog modela od papira kako kazete pa do stavljanja na traku zajedno sa promocijama, analizama, kras testovima i ostalim pmaterinama kosta i do milijardu € uvazene kolege autoanaliticari. Idite ba koke ganjat :D
300 mln eura vrijedi UKUPNA investicija za audi Q3 - dakle otkada su ga stavili na papir pa dok su ga razvili pa dok su ga isprobali sa milijardu prototipova pa dok su ga istestirali pa evo nije jos do fabrike dosao...pa plati fabriku...pa plati sve koji su ucestvovali i koji sada ucestvuju i koji ce ucestvovati u izradi tog auta...bla bla bla...ta tvoja racunica je preprosta
kako? cime?
Da nema takvih poput tebe svijet bi bio dosadan:) Jarane, haj bar malo razmisli o ovome sto si napisao.
Pa to je nevjerovatno! Ako je ukupna, uzecemo godisnja, investicija 300 miliona, a godisnja proizvodnja 80 000 automobila, to znaci da njih 1 Q3 kosta 3 750eur!!!! A ako je ukupna investicija 300 miliona a godisnje ce od svih tih miliona proizvoditi 80 hiljada automobila, ne moze se ni zamisliti koliko oni po 1 automobilu zaradjuju!!!! Toliko o financijskoj krizi! Problem je sto umjesto 10000% zarade sada imaju samo 5000%?!?!?!