|

Prvi certificirani Škoda treneri su iz BiH

Prvi certificirani Škoda treneri su iz BiH
26
Klix.ba
20.11.2012. u 08:37
0
komentara
26

dijeljenja
Prvi certificirani Škoda treneri iz oblasti prodajnih vještina i produkta na području jugoistočne Evrope su Senad Trnka i Haris Muratović iz Škoda BiH tima. Pored Senada i Harisa na Škoda Univerzitetu u Mlada Bolesavi certificiran je i Ronald Nolens iz Holandije i ovo je druga grupa Škoda certificiranih trenera u svijetu.

"Čast, zadovoljstvo ali i odgovornost je biti dio ovog programa certificiranja. Vjerujem da ćemo na adekvatan način naše uspješno apsolvirano znanje i vještine prenijeti na sve prodajne savjetnike Škoda trgovačke mreže u Bosni i Hercegovini“, kaže Trnka.

Bh. tržište je veoma važno za Škoda a.s., jer je Bosna i Hercegovina treća zemlja u svijetu koja ima približno 20 posto tržišnog učešća u prodaji novih Škoda automobila.

Zadatak Škode BiH je sada još veći jer će s još većom pažnjom i posvećenosti njegovati profesionalne standarde koje nalaže Škoda Auto a.s. S certificiranjem bh. Škoda tima prodajne vještine i poznavanje proizvoda kod prodajnih savjetnika Škoda mreže u BiH će biti na još većem nivou i sa zavidnim stupnjem profesionalnosti.

„Sada će sljedeći korak za nas biti posvećenost HUMAN TOUCH strategiji Škoda brenda, gdje ćemo pokušati unaprijediti ljudsku dimenziju u poslovanju, uključujući fer i korektan pristup kao osnovu odnosa sa kupcima gradeći lojalnost kao ključni faktor poslovanja u budućnosti“, zaključuje Muratović.
Prijavi grešku


Komentari (0)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Trenutno nema komentara na ovaj članak.