{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Promotivne cijene i značajne uštede u Hyundaiju

S
10.10.2011. u 17:30
0
0
Promotivne cijene i značajne uštede u Hyundaiju
0
Hyundai Auto BH, generalni zastupnik za Hyundai vozila u Bosni i Hercegovini, u saradnji sa ovlaštenim prodavcima pokrenuo je novu prodajnu kampanju sa dodatnim pogodnostima za kupce pod nazivom "Konačno mogu imati sve".

Akcija podrazumjeva promotivne cijene, odlične uslove finansiranja i privlačni program brige za kupce na tržištu za tri Hyundai modela - i10, ix20 i i30.

"Uz promotivne cijene i značajne popuste ovaj put kupcima nudimo dodatne pogodnosti - najbolje uslove finansiranja i najbolji program brige za kupce na tržištu. Dakle slogan "Konačno mogu imati sve" u potpunosti odgovara uslovima koje kupci u ovoj akciji mogu dobiti od Hyundaija. Akcija je vremenski organičena do isteka zaliha, stoga pozivamo sve zainteresovane da posjete Hyundai salone i iskoriste pogodnosti." - izjavio je Mustafa Čopelj, marketing i PR menadžer Hyundai Auto BH.

Najbolji uslovi finansiranja podrazumjevaju kredit bez učešća, i to otplatu do 84 mjeseca, bez žiranata (do 30.000 KM), kamatnu stopu od 7,39% i kasko osiguranje gratis.

Program brige za kupce podrazumjeva petogodišnju besplatnu brigu i to: pet godina garancije, pet godina pomoći na cesti i pet godina preventivnih pregleda u Hyundai servisima.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Kupio/la bih električni automobil:
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: