Konačno mogu imati sve
0

Prodajna akcija za Hyundai i30

Sarajevo-x.com
Hyundai i30 je naprodavaniji evropski model, ali i najprodavaniji model ovog proizvođača na BH tržištu. Stoga, Hyundai Auto BH, generalni zastupnik za Hyundai u Bosni i Hercegovini, pokrenuo je novu prodajnu kampanju sa dodatnim pogodnostima za kupce pod nazivom "Konačno mogu imati sve".
"Poštujući svoje kupce mi u Hyundaiju se konstantno trudimo napraviti razliku i biti drugačiji od drugih. Na ionako odličnu ponudu za model i30, dodali smo i najpovoljnije finansiranje uz kasko gratis, bilo da je riječ o kreditnom ili leasing aranžmanu uz kasko gratis za kupce koji se odluče na . Uz povoljnu cijenu model i30, prepoznatljivu Hyundai opremljenost, trostruki program brige za kupce, Hyundai i30 se jednostavno nameće kao najpovoljnija kupovina na tržištu." - izjavio je Mustafa Čopelj, marketing i PR menadžer Hyundai Auto BH.

Uz pogodnosti i prodajne akcije u Hyundaiju imaju dodatne razloge za zadovoljstvo, a to je nedavno održana promocija nova tri modela - Elantra, Veloster, i40 koji će sigurno promijeniti poglede kupaca na Hyundai marku. Uz novitete, upravo ovih dana je zvanično započeta izgradnja novog prodajno servisnog centra u Sarajevu, a radi se o investiciji od preko devet miliona KM.