Hyundai rasprodaja rabljenih vozila

S
Sarajevo-x.com
16.11.2011. u 12:39
0
2
Hyundai rasprodaja rabljenih vozila
0
Hyundai rasprodaja rabljenih vozila
Hyundai Auto BH, generalni distributer za Hyundai vozila u Bosni i Hercegovini, i ove godine organizuje posebne prodajne uslove za Hyundai rabljena vozila. U petak i subotu, 18. i 19.11.2011. godine u Sarajevu, Hyundai organizuje rasprodaju za rabljena vozila.
"S obzirom na vrlo tešku ekonomsku situaciju u Bosni i Hercegovini odlučili smo i na ovaj način olakšati svima onima koji su u potrazi za kupovinom automobila. U okviru rasprodaje, svi zainteresovani će moći kupiti Hyundai rabljena vozila po nevjerovatnim cijenama, uz najpovoljnije finansiranje na tržištu bilo da je riječ o kredit ili leasing aranžmanima. Podsjećamo da su sva Hyundai rabljena vozila uredno održavana i servisirana, a neka od njih su još uvijek u garanciji. Pozivamo sve zainteresovane da posjete naš salon u Pofalićima u petak i subotu i iskoriste ovu neponovljivu akciju." - izjavio je Mustafa Čopelj, marketing manager Hyundai Auto BH.

U okviru rasprodaje na raspolaganju će biti preko dvadeset automobila i to od onih najmanjih, pa do prepoznatljivih luksuznih Hyundai terenaca. Sva vozila će se moći testirati i detaljno pregledati na licu mjesta.


Komentari (2)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: