Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necu da se hvalim ali ja sam imao isti ovakav Ferrari, proizvodila ga Mehanotehnika Izola i isao je na baterije, upravljac je bio povezan kablom sa autom (ko zna shvatice ;)))
Jedan savjet novinaru. Ukoliko zelis da ljudi razlikuju Konvertibilne Marke od kilometara u skracenom obliku, onda pisi km (kilometar) sa malim slovima, a ne kao u naslovu ”Presao samo 8 000 KM”.
@mirzinmali u nad naslovu su sva slova velika tako da ta tvoja ideja i nije bas izvodiva
km je oznaka za kilometre! Nazad u 7. osnovne.
aj ne rise bgt
Kakav je ovo dreš? Nema ni ručice na vratima da možeš izać' iz njega, nego neku špagu povlačiš? Nema ni CD??? Pa kako ću slušat' Jalu brata??? Ništa....odustajem od kupovine...
KM ili km ? 8000 Konvertibilnih maraka ili kilometara
Spartanac🏎
@Egle-begle papci ni serva a ni turba nema... znaci sirova snaga ga samo pokrece al i okrece :D
Ovaj i F50 najljepsi modeli.