Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nastupao je i u formula 2 utrkama prije formula 3, ali neslavno pa se vjerov. zato nije navelo ovdje
U ovoj plavoj Alfi sam se na pisti aerodroma Sarajevo provozao sa sada vec nazalost rahmetli Sejom i nikada nista ljepse nisam dozivio u zivotu.Tolika brzina a Alfa u rukama majstora zaljepljena za pistu. Veliki ti Rahmet dusi dobri covjece,da ti Allah podari sve Dzenetske blagodati i neka te gore visoko Meleki cuvaju.
Rahmet ti dusi Sejo. Nek ti Allah podari dzenet i neku makinu gasom do daske u dzenetu.
Vozio sam Fiata 124 prerađenog za trke iz tog Sejinog doba, na utrci Krajiška zmija Cazin, jako teško, sve direktno i brutalno. Kasnije na Grobniku Ferrari uplatiš 120 eura i voziš 15 minuta po stazi. Ovo danas djeca mogu. Samo gas i volan ...ostalo kompjuter odrađuje.
A šandor vazda bio miš,uvjek auto za dlaku da nepredje u sljedecu klasu i šatro vozac…cigo cigavi
Danas se auti prave za smotane maloumnike i žene sa dvije lijeve ruke, nekad su auti imali 900 kg, a danas 1700 kg zbog brda pomagala štaka ai robora radara kamera
Šteta što je ovo prvi članak o Seadu na klixu. Inače u zadnje vrijeme samo čujemo za ove legende kad preminu...