Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neuništiv, dovoljno je samo reći: Made in Germany :)
"bez obzira na ugao iz kojeg se posmatra ne može vidjeti nijedna potpuno ravna površina." Ni kod fića se ne može vidjeti nijedna potpuno ravna površina
u mene komsija sa golfim 2. iz 88. presao 4.5 miliona. Cetiri puta se sat vracao na nulu pa niko o tom ne pise I jos mladje auto :)
E ovo su bili automobili...
tu su sigurno Rusi imali svoje prste, pihhhh... nema ga do Volge....;)
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/8/83/GAZ-21_%22Volga%22_%28front_view%29.jpg ...ova, ova :)
znao sam ko će se javit na ovaj spomen Rusa...vidim dežuraš i danas....
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
tada je Hitler stavio štoljpi na ćelenku i rekao hoću vozilo za narod...dobiše ga ...danas su tu auta najjeftinija ali za pojedince i na kredit molim te lijepo...pa kad platiš...nemoj mi reći da će više km preći i da će biti kvalitetniji...gorivo prljavo-vozi u servis i usput ponesi 550-890 KM...a onda buraz šta ba karburator zakazo -staneš u stranu očistiš šta treba ne glumi gospa kakvog ,odradiš to i nastaviš ...i šta je koštalo...krpe kakve i vode za ruke...a ne danas su svi jhebeni Gatsbiji i hoće najbolje a sipaju za 3-4 KM dizela ne smiju stati na semaforu ili pješaku da pređe cestu ,ode čorbaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bas me cudi da nema komentara, kako su nasi putevi i losi i kako bi qrac presao kod nas....
Fakat je ljepotan pravi!!!
nidje vezee a fico brate u voznom stanju kilometraza cakucana 999999999 njeg niko da se sjeti xD evo jednog iz 69te malo preso, nije taxi bio xD http://***/artikal/6430242/fico-750/
...tako je to kad dr. ferdinand napravi...
e kad bi samo ustao i vidio panameru dizel...
...viđ'o sam ja i cayenne na plin :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)