Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zadnja slika, Jason Statham propo...
hahahahahaha dobar dobar...
Crank
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka čast žohari, uništili ste ženama posao na kojem su zarađivale sigurno više od prosječnih twitter boraca za ljuCka prava.
evo na trecoj slici muska hostesa
joj gluposti ove iste hostese izlaze dobrovoljno petak navece u klubove gdje su iskljucivo posmatrane kao seksualni objekat..
Dali zenama otkaz i hvale se. Ne kontam
Zar nije smisao naprednog društva da se svima dopusti da rade šta hoće dok god to objektivno ne šteti nekom drugom? Ako neko želi da radi ovaj posao i bude pošteno plaćen za to, u čemu je problem? Svaki vid zabrane i cenzure, koji za cilj nema sprečavanje objektivne štete za nekog dugog, je nazadan i nema mjesta u razvijenim zemljama.
Ovo je uzelo previse maha...ok je u granicama, al pocelo se pretjerivati. Ove zene jednostavno hoce da zarade veoma lakim pute. Kome se ne svidja brate nek ne radi. Sve one znaju u sta se upustaju i sta im ove feministicke zadruge to remete glupostima. Hoces, neces al treba ostaviti opciju...
Treba se "zajebati" na ovom buvljaku .. :D
nece zene cule Alfe dolaze na sajam 😂
I golotinja isfurala:)
a kako je evropa krenula, mozda budu i bule uz automobile ili cak i sa burkama
vjerovatno ce na nekom narednom sajmu hostese biti zamijenje hostovima
Hostese haa?
Kao da neko gleda u njih pored onakvih auta!
Da li neko tjera ove hostese da rade taj posao i sta je sporno u tom istom poslu? One su dobrovoljno tu kako bi ostvarile materijalnu korist i nema nikakvog seksualnog uznemiravanja u opisu njihovog posla, kako to ovi idioti tvrde, jedino mozda da se pokriju ko u Arabiji da ovi iz pokreta budu zadovoljni.
Jefitno zensko tijelo postao
Svaka cast na ovom pokretu
Ne mogu da vjerujem. Tacno sam bez teksta ostao.