Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napisah ja u ranijem komentaru, mi smo jedna velika zemlja-muzej - sve je nekad bilo, a danas samo muzejski primjerci, dok su drugi uznapredovali.
pa citava rtv zgrada nam je jedan veliki sivi betonski ruzni muzej
Neka vidi SDA i Kahriman sta je bilo nekada u Vogosci a sta je sada. Prodali sve privatnicima, ogradili se i sad se hvale nekim industriskim zonama koje nisu vidjele industrije. Samo neki trgovci i sverceri koji daju radnicima po 500 km.
Ova "Buba" u 00:57 ja Käfer 1300 i nije proizvedena u TAS-u.
prema nesluzebenim info ..vw grupacija namjerava na trziste da vrati NSU ..i prema tome jedan njihov model ce se proizvoditi u vogosci..ali tu stupa politika koja naprednim zemljama predstavlja nesigurnost ..pa su ovi odustali i premjestit ce proizvodnju u drugu drzavu .....navodno model koji se trebao ovdje proizvoditi je novi NSU prinz
@DogmaPinarello NSU Prinz? Nema šanse! Prije 30 godina,kada je VW kupio NSU,svi su alati prodati kao otpad.
tad nije bilo humanitarnih brojeva, vec se uredno odbijalo od dobiti firme. sta ce iza ove vlasti ostati, koji ce muzejski primjerci biti? tekstovi iz novina ''otvoren je novi trzni centar i nova radna mjesta kasirki''?
među kojima se isticu buba golf1 i golf2, ja, babo i nas dvojica
Ova Buba što vozi u rikverc nije proizvedena u TAS-u.To je godište starije od 1972.
Ne mogu ove lokalne fukare da halale da neko ko je dosao iz IB sa kesom u ruci ima bolji i luksuzni život. Vi ste uvjek živili kao paziti na račun ostatka države a pošteni i napacebi narod IB je uvjek bio radni narod.
Prevent treba u saradnji sa TAS-om da počne proizvodnju automobila u BiH. Neka se i marka zove TAS. Prevent ima tehnološki know-how iz saradnje sa VW-om, a niz domaćih kompanija može da pravi sve dijelove - TTU Tuzla mehaničke dijelove, livnice i željezare da dostave metalne komponente, kožare i tekstilni kombinati interijer...
Nema potrebe za Vogošćom gledramo mi to svaki dan na ulicama u redovnom saobraćaju.
Sve sto ste napisali je tacno. Ali je tacno i to da balvani dosle seljacine papci i razna pogrdna imena koja koristite nikad nece granatirati Bosnu i Hercegovinu a ni Sarajevo
zna radovan najbolje,1200 ih je na vozu za beograd otjero
Sta je vrijedilo sto su se pravili golfovi kad ni to vecina nije mogla sebi priustiti ma ni prismrditi scvojim budzetom!!
@mozebitbude Ali je fabrika zaposljavala dosta ljudi, gradjana, koji su imali fine plate i nisu morali brinuti kako ce sledeci mjesec.
I kaze pezo, reno...citroen. Francuzi se mogu skupit samo na otpadu nekom.
koja vijest u pm...