Isporuke u martu
2
Počela proizvodnja BMW-a M5
Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sramota 600ks a 305 km
@PertolMaxQ limitiran je mjenjacem
Ne treba nam ova informacija jer nemamo para za ovako nešto heehe..
Znal neko majstora za bmw Sa kanton pomjeso mi ulje i vodu turbo dizel
BMW auto moje proslosti, sadasnjosti i buducnosti!
dobar za slikat noktice na volanu
NIJE DUGO TREBALO: Alfa Giulia Quadrifoglio sa 7:32“ skinula Panameru Turbo na Nürburgringu
costa preverzijaaa
Odoh da ga uplatim iz ovih stopa...
@zlatan0902 Platu 5000,- misliś brutto il netto? I jeli neplaća se ni stan kuća reźije itd u njemaćkoj? Bogami ljepo ko moźe po 3000 ostavljati na stranu i ko ima 5000,- ko radnik obićni..a imali zdravstveno da se plaća id plate,drźavi porez itd..Eh moji ljudi,nije Dijaspora ono śto vam papci koji sve na kredit kuouju i svake godine maźu oći u bosni.a nespava nezna kako sledeču ratu platit il jede kljukuśu i voda ćesma..ima ih mnogo mnogo u dijaspori..
MOTOREN WERKE !
ma nista od toga, ovdje dok sam u bejha mogu sanjat auto od 5000€
mora se smijati laganica posao, a plata u bmw 3000€ + bonusi na kraju godine
E63 AMG S 4MATIC+. Naziv predug ali je meni licno puno bolji nego ova generacija M5. I to je prvi put da mi se vise svida E klasa od M5. Ali zvuk kod AMG je nesto mnogo klasa iznad BMW.
Giulia 510 ks 321 km
Samo vi pucajte hahaha