Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma hajd ba kad je gorivo skupo bilo ja u Cayenne 93-95 Litara dizela 300 km od prilike il 220-230 eura u njemackoj,koga briga za prking koliko je..
Cuj izlaznost 5,7 pa kakva je to demokratija ako glasa samo 5,7 posto ljudi. Zar ne bi trebalo preko 51 posto da se moze reci vecina je za to i to.
opet lagano na mala vrata nam ulaze globalisti,ima cak i ovdje na klixu vijesti iz 2017 i 15 kad je Elon Musk reko da bi VW kaznio tako sto bi ga natjero na proizvidnju el auta a drugi da ce u buducnosti zakonima ljudima zabraniti voznju auta jer ce umjetna inteligencija biti pametnija i nece praviti udese,sas se radujemo sto dizu cijene parkinga za djipove sutra ce i za obicna auta ide to jedno za drugim
Ovaj Zapad bas pretjeruje... Auta i njihovo koristenje pokrecu ekonomije... Ajmo svima otezavati zivot... Pariz je i onako preplavljen migrantima i zatrpan smecem...
Je li za SUV-ove ili za automobile preko 1600 kg?
Znači štedljivi i jeftini Renault Captur plaća puno više od jednog Porsche Panamera?
Stavi 50 evri koimjebe mater kad ima za suva sve treba doc cjene odma
Čime se ljudi bave...
Normalnim stvarima, ne prolazi im život u draganima, dodicima i ostalim mitskim stvrorenjima.