Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tetejac je vazda masina bio
izem ti zivot srce mi zatitra kao list na vjetru, svaka cast , svaka cast
necu imat nikakvih problema s ovom novom tehnologijom
GDJE SAUG
Hmmm, baza za unutrasnjost ovog vozila je sigurno u unutrasnjosti novog Peugeota 308, sa malo drugcijim malim detaljima. Hajde bar da Svabe kopiraju Francuze, jer su uvijek bili antitalenti za unutrasnjost, mislim koliko su Svabe talenti za vanjski izgled vozila, toliko su antitalenti za unutrasnji izgled vozila.
Ako pogledas audi 3 novi model koji je izasao na trziste prije peugeota 308 vidjeces da je skoro isti mislim na unutrasnjost kao i ovaj TT .Naravno TT je jos dorađen sa nekim detaljima ali je to to.. Mislim da je peugeot iako mi se svida unutrasnjost ali samo unutrasnjost novog 308 daleko od audija.
?! ludo burazeru ludo! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Može li se na taj ekran ubaciti kakva igrica, npr need for speed, a da upravljaš volanom, kočnicom, kvačilom, gasom... da bude ko pravo auto
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela...
Opet ovaj degen Saran....prijatelju, jel ti shvatas da si dosadan i da nikoga, ama bas nikoga ne boli qrac za tvoju mutavu poeziju? Veze s vezom nema sta pises. Objasnio sam zasto ti je sranje poezija vec u prethodnom postu.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Lajk