Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je vozilo koje je sasvim dovoljno za 95% stanovništva bih. od kuće do posla i još koji kilometar ponekad na izlet. bolje kupiti novog pola nego okca sa 500000km za iste pare. jedina mana je što komšija neće reći joj vozi mečku
Ako je VW Polo auto i ako je dovoljan onda buraz uzmi pistolj i pucaj. P.S. Sasvim je dovoljno da jedes ribu iz konzerve jedino sto ne mozes reci da si se najeo.
@herbertschultz baš me inbteresuje tvoje objašnjenje prosječne kilometraže u bih od 5-7000. za tu kilometražu ti ne treba veliko auto.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
e jesu se namucili oko dizajna
glupi ste obojica.. sta ce mu drugo napravit
Pa danas svaki proizvodjac bukvalno uradi facelift i kaze "novi model dosao". ne vidim samo sto se to SAMO VWu uzima za zlo, a svi tako rade -.-
Kopija audija a3
jao, sad će bošnje sa fazonima tipa, kad prije novi model, ni trenutni nisu uzeli male promjene u dizajnu, očekivan neki spaceship ili limuzina, kad ono totalno van njihovih očekivanja.
Loš rad nekog klinca sa fotošopom. Zadnja tablica nije centrirana, kriva je u odnosu na branik. Razmak auspuha od sredine auta nije jednak lijevo i desno, vidi se i po polozaju u odnosu na štopke. Zadnji lijevi točak stoji ukrivo, profil gume se naglo sužava na zadnjem točku, a na prednjem ostao isti, iako su pod istim uglom.
u pitanju je prespektiva he he
Razmisljat cu o njemu za 20ak godina.
Odličan dizajn do sad nije viđen 😜
Svaka im cast na dizajnu meni je ljepsi od golfa
Ima slika od pozadi😊
mogao bi ali nece :)
Nedo bog nikom
ljepsi od golfa
...fiat stilo?
prelijepo