Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sa ovim traktorom se možeš pokazati i u gradu
Ne vlaja motor kojem negdje ne curi ulje
Nije u pitanju dizajn, u stvari jeste jer je ogavan, ali to oni samo na papir iznesu i zdravo, od ovog nece biti nista. moj prijatelj svjetski dizajner ima boljih ideja, ali to Muska ne zanima, treba samo prosipat suplju narodu. mislite vi da bi mu dozvolili naftasi da se ovako k..ci, ma daj. I sadasnje ato ima hiljadu problema a kamoli gliser ili helikopter.
@RufusAnonimus kakav paksu taj Musk ,odbio ti prijatelja svjetskog dizajnera,,,,a sve zbog prosipanja suplje narodu,a opet ta suplja vrijedna vise od mizernih 50 miliardi dolara , i da ,jesi li znao da jedan od ovih sadasnjih auta je dobio jos jedan problem pa tako ima sad 1001 prob. Naime u izboru proizvoda desetljeca dobio je drugo mjesto. Hehe
potpuno si upravu, ne znam kakva budala moras biti da se nalijepis na ove debilne suplje
dizajn koo da smo se vratili 100 godina unazad. Brate dovedite kakvog zabara da vam baci crtez.
@mokebr1 to stoji, ali auto sluzi da te peveze od tacke a do tacke b, a ne da ga slikas
Dajte, ljudi, nađite dizajnera, neka košta kol'ko košta. Pa ovo k'o da neki srednjoškolac crta.