Izložbeni salon
45

Otkrijte ljubav na prvi pogled s Renault Australom na Valentinovo u SCC-u

Renault Austral
Renault Austral
Ove godine, Valentinovo stiže s posebnim iznenađenjem za ljubitelje automobila. Renault Austral s nevjerojatnom kombinacijom elegancije, snage i ekološke odgovornosti.

Isprobajte Renault Austral u GUMA M Sarajevo i odvezite ga uz mogućnost zamjene staro za novo. Upoznajte ovaj atraktivan SUV s obiljem naprednih tehnologija, vozilo stvoreno za vrh klase, u SCC-u Sarajevo i preuzmite vaučere za kupovinu guma u SCC-u.

Renault Austral
Renault Austral

Renault Austral je više od automobila - to je simbol napretka i održive budućnosti. Sa svojim novim hibridnim motorom E-Tech full hybrid s 200 KS, Renault Austral kombinira snagu s ekološkom odgovornošću, s prosječnom potrošnjom od samo 4,6 litara benzina na 100 kilometara i izuzetno niskom emisijom CO2 od samo 104 g/km. To je ljubav prema performansama, ali i prema okolišu.

Uz full hybridni motor, kupcima su na raspolaganju i blagi hibridi od 140 i 160 KS, s ručnim i automatskim mjenjačem. Odaberite za sebe idealnu kombinaciju snage i efikasnosti koja odgovara vašim potrebama.

Povodom Valentinova, posjetiteljima izložbenog prostora u SCC-u, Guma M daruje poseban poklon vaučer za kupovinu guma u specijalizovanom centru za gume, GUMA M Velešići. Jer ljubav prema automobilu ide ruku pod ruku s brigom o sigurnosti i performansama.

Posjetite već danas SCC i doživite Renault Austral - vozilo stvoreno za vas, vozilo stvoreno za budućnost. Zavolite vožnju na potpuno novi način, jer to je vožnja koja osvaja srce.

Renault Austral - Stvoren za vrh klase

Ne propustite priliku da budete dio ove ljubavne priče na Valentinovo. Otkrijte ljepotu Renault Australa, a vaše srce će biti vođeno na putu bez kompromisa.

Dogovorite probnu vožnju u GUMA M Sarajevo pozivom na besplatni broj telefona 0800 88 88 0 i odvezite Renault Austral s pet godina garancije uz mogućnost zamjene staro za novo.