Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wir Leben Scheiße DAS SOFTWARE
Ne bili kupovati Francuze, Talijane, Japance, Korejce... Onda ti ne treba ni 101 alarm i multilock, mirno spavaš
kad bi bar onaj rapid dizel koju hiljku spao,malo lijepo vozilo ko bombona,a za softv i izdusne gasove mi se onako iskreno jeb...,SAD potrova citavu planetu,nece kijoto da potpisu a ja cu gledat sta mi iz auspuha izlazi
ja sam kupio 10 godina starog golfa. Vozim ga vec 5, znaci sad je 15. Znam koliko trosi. Znam da nisam morao osim goriva, filtera i ulja nista mjenjati a koliko izlazi na auspuh blago me zaboli neka stvar.
dragi ameri onda vam je bolje da predjete na daciju logana i odustanete od golfa i pasata kad vam nevaljaju! koja frka samo sto nece da VW preuzme americko trziste a glupani neznaju maloga dizela da naprave! oni kohvol nesto o klimi a vozaju auta sa preko 7 litara kubika
Ti malo glup ili... ?
nemas ti pojma o autima istina je da u Americi samo 3 posto dizelasa ima a vw 0,5% i sta hoce da traze jer su zaostali za konkurencijom pa poceli varati kao uvijek oni se hoce da takmice sa TOYOTOM koja je najveci proizvodac a imaju zastarjele motore i nemaju nove ideje sta trziste trazi kao Japanci npr.
Kako software može biti ilegalan?
Skinuli preko Piratebaya.
Ne, fakat. software je tekst koji je kompajliran u neki izvršni fajl sa PE header-ima kako bi bio očit softverskom (aplikativnom) sloju os-a... Gledajući sa ovog aspekta trebalo bi i da postoje ilegalne knjige; šta god to značilo. I opet postavljam pitanje: Kako software može biti ilegalan??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Upgrade softwera, novi filter za emisiju gasova i gg.
Sada bi bilo fer da ih prodaju po cijeni Renault Kwid-a.
Iznenađujuća vijest, zaista :) E jesu nagazili VW grupaciju, prosto mi ih nešto žao... Lažem, nije mi ih žao, neka malo slete iz oblaka
Tako je hoce da se takmice sa TOYOTOM sa zastarjelim motorima i tehnikom
Ne mogu oni Japancima prismrditi...
Ako se isti motori mogu pronaci u 10-ak razlicitih modela VAG-a razlicitih klasa vjerovatno je isti slucaj i sa softverom...Znaci,ocekujemo da se oglase jos iz Seata.
neka je,jebo te vise i vw i njihovi ogranci kao i bajke o kvalitetu istih
Bajke? A toliko prodanih auta. LOL Garant vozač nekog NON-De smeća :)
Zato mi u Republici Srpskoj planiramo da vozimo samo ruska vozila :))
Vi ste i dalje na nivou konjskih kola... Samo sto vi vucete a voze drugi.....
tako je za vas i jesu samo lade
ne znam sto im je ovo trebalo :/ ?!
Opel insignia OPEC 30hiljada eura sa svim mogucim sto se u jedno auto möge ugraditi npr.to je u poredjenju sa Audi A5 koji kosta 55hiljada eura
Ne seri.
...audi je, bar u našem balkanskom mentalnom sklopu, za ljude koji nešto "teže". dudučad koja pojma nema šta sve u toj klasi prave mali žuti.
...uvijek su mi bili zanimljivi insani koji pored onako sportski elegantne insignie i astre, za više novaca kupuju kockaste pasate i golfonje. istinabog, pasonja karavan ima svoju upotrebnu vrijednost kao lubeničar - pijačar.
OVO NEKO PERE PARE ! CAO i PRIJATNO
TDI dobar motor, ali zastario 10 godina. HDI definitivno najbolji dizelas u ovom trenutku