Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najljepsa limuzina tranutno na trzistu
reci burazu da je pogrijesio, i da ispravi narudzbu, neka mu montiraju 20\" umjesto 19\" ;) i neka je sretan novi auto :)
opel, opel, namoj se popel !
cuj dade, mora da vozi golfa ^^
ima onaj vic sa cigom kad je imo mercedesa... pa ga pitaju kakav je mercedes? a on kaze dobar je mercedes samo da mu je fordova masina... tako i nasi ljudi u bih, navikli na wv.. da mu dotjeras ferarri on bi pito jel tdi ili obicni...
Nova Opel Insignia nije samo lijepa vec i tehnicki je puna inovacija! Burazer mi je narucijo iz fabrike sa 19` alu felnama ++++ A fakat je da su vec do sada prodali 75000 Insignia! Jeste li vidjeli novu avensis heheh eheh bez veze pogotovo interijer!
isti octavia nova :P
berk ne seri
Ode Opel u trnje
lici na mercedes
VW kaka od auta.. svaki seljak vozi VW u BIH...
steta sto nije umjesto opelova ,vw amblem na ovoj insignii