Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zimska oprema na +20
ja nisam svoje ms mjenjo već 2 godine,tako da me ovo nezanima
Treba donijeti neke odluke da senovo odgadja, uslijed temperatura ili nesto slicno. Zimska oprema, po danu 25 stepeni, navece i ne pada ispod 10.
Znaci u prevdu ako radite za neku prosjecnu platu: dignite kredit jer sutra morate imati spremno auto za zimu 😂😂
Ljetna guma je sigurnija trenutno na ovim vremenskim uvjetima, naši konji pomakli 15 dana ovo sranje i jel im sada jasno da su "usrali". Ako snijeg udari u 8 mj staviti ćemo mi zimske gume i lance pripremiti ne trebaju oni nama to govoriti. Lik oviz na 5 godina starim zimskim gumama a tebe će jebati jer imaš nove ljetne a nemaš lance. Treba imati lance nazad ali da udavis policajca sa njima jedino za to i koriste. Traže tu ljudi uže za šlepu a zakonom zabranjeno šlepanje.
da sjebem i ovo malo sare sto ima na zimskim jel
Pripremite auto za sigurnu vožnju U prevodu,da nesjedam za volan..!!!!
u evropskim zemljama Zakonom se naglasava od 1.11. i zimskim uslovima, a kod nas bez obzira na vremenske uslove…kojo smo mi tokmaci, sutea ako budu kaznjavali ljude i iskljucivali iz saobracaja na 20 stepeni C…ne znam kako bi covjek reagovao….
Zasto se ne kaze onako kako jest. Evropska unija je nalozila ovim nasima nacionalnim borcima da usvoje zakon kojim se datum 1 novembar veze za zimsku opremu. I ovi nasi borci za bolje, su to hladno usvojili bez obzira sto je kod nas tropska klima. Hrabri nasi broci. Hoce li biti jos koji kredit nakon ovoga.
Gledajte ako kupujete gume godinu proizvodnje,dosta ih ima starijih od 2019,ja jedva nasao 2022😂
Ima li MUP isto zimsku? Samo pitam…
24 stepena danas jestel vi normalni
deri gume na 20+ i onda se cudimo sto udesi kad prvi snijeg......
Sutra ce da izmile na puteve cvajamajstori.
samo ne protekt,može ako će max brzina biti di 80
Uffff, o gumama mi je opterećenje i mislitit a ne ih još i kupiti!
Dok je lijepo vrijeme idu dobre ljetne gume sa dubokom šarom i lanci. Ubistvo je za zimske gume vožnja na ovim temperaturama.
Da, jedno duže putovanje, uz dosta kočenja i startovanja, može potrošiti zimske gume na ovim temperaturama. One nisu tako izdržljive, jer se prave od prave gume, za razliku od ljetnjih, koje se prave od vještačkih materijala.
Sve preko 7 stepeni steti zimskoj gumi, tako da momci lance u auto i vozi na ljetnim, bit ce momenata gdje policija prijeti kaznom al samo mu trazi subler da ti izmjeri saru koja je min 4mm.
Druga vam je slika naučna fantastika, naime BMW ne mere po snijegu 🌨
pa ne moze kad zivis bogu iza nogu, treba ti land cruiser da tebi kuci dodjes.