|

VW za osvježeni Golf sada nudi i paket R-Line

VW za osvježeni Golf sada nudi i paket R-Line
7
Piše: E. T.
5.1.2017. u 15:28
23
komentara
7

dijeljenja
1/6
2/6
3/6
4/6
5/6
6/6
Atraktivni paket opreme R-Line opciono se nudi uz standardne pakete opreme i obje karoserijske varijante nedavno osvježenog Golfa, a svidjet će se kupcima koji ispred performansi ipak stavljaju izgled.
Posmatrano izvana, aktuelni Golf s paketom R-Line izdvajaju redizajnirani odbojnici, crne obloge pragova, novi zadnji spojler u boji karoserije i redizajniran zadnji difuzor iz kojeg vire dvostruki trapezoidni završeci izduvnog sistema. Tu su i nezaobilazne R-Line oznake na masci hladnjaka i prednjim blatobranima.

Uz R-Line paket Volkswagen kupcima nudi dvije dizajnerske opcije aluminijskih felgi koje su raspoložive u dvije dimenzije (17 i 18-inča).

Redizajnirani "bestseller" iz Wolfsburga u R-Line izdanju iznutra je prepoznatljiv po kožom obloženom sportskom upravljaču i ručici mjenjača. Obloge pragova, papučice i oslonac za lijevu nogu napravljeni su od nehrđajućeg čelika. Tu su i sportska sjedišta koja, uz doplatu, mogu biti obložena kožom, ali i obloga krova isključivo u crnoj boji.

Kontrastni konac korišten je za prošivanje tamnih tepiha, upravljača, panela na vratima i tabli, ručice mjenjača i ručice parkirne kočnice, a R-Line oznake na upravljaču i na displeju multimedijalnog sistema samo su podsjetnik da se ovaj Golf razlikuje od standardnih verzija.

U VW-u ne insistiraju na tome da paket R-Line uključuje izmjene na karoseriji i u putničkoj kabini pa se kupcima nudi mogućnost da izaberu kompletan paket ili samo izmjene na karoseriji. Za R-Line karoserijske komponente Volkswagen u Njemačkoj traži od 1.105 do 1.295 eura (u zavisnosti od standardnog paketa opreme), a ako se kupac odluči za potpuni tretman, to će ga koštati od 1.800 do 2.295 eura.
Prijavi grešku


Komentari (23)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...