Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaki automobil na isti kalup. Jetta, Passat, Passat Sport...
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela...
koji narkic ovaj saran
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...vlažni san svakog prosječnog balkanskog posjednika "limenog ljubimca"...merlinka na 4 točka sa vw znakom...
...tačno vidim kad kaže "imam pasonju, amerikanca"...a licem blaženstvo, ko djevica marija...
...dišo moj, traktor ko singerica veze :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jarane moj kakvu ste vi pokresku iz Volkswagena uradili trebali ste vi predstaviti Golfa 2 a ne Passata golf 2 ima izdrzljivost a on nema :D heheh
Cudi me kako VW nije objavio da je ovo novi Passat 8 ili koji vec.
Meni je ovaj zadnji passat totalni fail. Jedino solidno izgledaju varijante sa bas full opremom. Sa ovim obicnim modelima su se bas obrukali.
Dobar Passat vec ih vidim jedno stotinu ispred zgrade Vlade FBiH, vas vjerni premijer Nermin Niksic ce vas nagraditi, a Samir Kaplan je vec jednog rezervisao :)
....od nehrđajućeg čelika'' neHrđajuće zaHrđano zaHrđalo Hrđa eeee,..yebem te zemljo......otvori se i progutaj kretene
U nasem jeziku se i koriste masovno H i F. Mi tako kazemo, hrdja, zahrdjalo itd. Ako ti smeta to, odj.ebi u skokovima imas Stormfront, Kurir, Press, Politiku tj svoje cetnicke medije pa tamo citaj vijesti, a s nasih bosnjackih portala se skini. Nisi dobrodosao ovdje a pogotovo ko si to ti da ti govoris Bosnjacima kako ce pricati i govoriti.
Kako su ovi VW ruzni iznutra, kao da ih je dizajnirao kakav seljacina Jodler sa nekog alpskog vrha.
Ne moze passat bit sport...to je isto kad je yugo turbo hahah
pojma ti nema druze moj,
Eto nek ti imas pojma, moj TDI druze....turbo ne znaci sport ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Amra:Dzeko,kupi mi ga molim teee!
Hajde Ceto smiri se i omalovazavaj Nemanju Vidica pizda ti materina pogana.
Sellam!
gdje nam je DZEKO...jel prešao u novi tim? koliko ste smorili sa prelascima od ljetos..e.vo gdje je u gu.zici svojoj NECE NIGDJE DA IDE hajd sad opet jos plačite kako sjedi na klupi kako ga niko ne voli kako ga niko ne razumije!
Hajde Ceto smiri se i omalovazavaj Nemanju Vidica pizda ti materina pogana
ebo te i vidis...nisam četo...jednostavno sam bošnjo al mi pun ku.rac od jula do decembra klubova u koje ce dzeko preci i plakanja sarajlija nad njegovom sudbinom i klupom na guzi.ci a svjetsko dolazi e evo sad prelaznog roka...panj se ne pomjera...a opet ce onda oplesti do brazila kako ga niko ne razumije kako treneri ne valjaju klubovi ne valjaju kako mu je negredo dušman, aquero mu kriv...cijela vasiona protiv njega... u stvari su samo EURI u pitanju!
"Fauve" (kako vele svabe) je naravno dobar. Helenese, ja ipak preferiram nesto ovakvo (tj. kad bi se moglo birati): http://www.google.se/imgres?imgurl=&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.3dwallz.com%2Fpictures-of-old-cars.html&h=0&w=0&sz=1&tbnid=2oHIcpAIsfgyAM&tbnh=174&tbnw=290&zoom=1&docid=pViKMgWW1qT9WM&ei=egjNUpqRD4PpygOY94HADQ&ved=0CAgQsCUoAw
5-ti stepenog ručnog? WTF? šesti stepen su stavljali vec u golf III, sta je sad ovo?
mislio sam da je nesto tako. btw DSG je zakon :)
Dobar ko dobar dan.