Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj auto od 72 000 KM bestseler u BiH 😂
Evo samo da rasitnim 😂
Jesi pogledao kad ulice? Vise je skupih auta nego ovih sirotinjskih. Lik iz Porsche grupacije prica da jedva stignu nabaviti Cayenova za nase trziste kolika ja potraznja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
75 milja da stoji na ulici Ne vrijedi neka hvala
Return to čatrnja a bogati će piti našu Oazu.
Autima umjesto da cijena pada, ona raste (govorim o novima autima). Mislim da usteda koje daje hibrid trentuno ne isplati ga se kupiti ako se nece preci 100.000 km, gdje pocetna visa cijena treba da se isplati kroz ustedu na gorivu. Al problem je taman dok se predje 100.000 to auto radi svoje baterije , koje je srce sistema je zrelo za zamjenu , i onda cijena tog auta je strahovito umanjenja. Tako na kraju da si uvijek na gubitku.
Fazon je sto je 70k za ovog hibrida. Mislim da bi osnovni benzinski model trebao da bude oko 50k sto je dobra cijena za Toyota kvalitet i crossover model ove velicine. Na zalost, toga nema u ponudi.
evo ja vec krenuo trazi si novi posao preko PickJobs stranice da si otplatim auto u 2035 lol hahah, mislim stvarno te cijene se toliko pumpaju da bez razloga. Razumijem EKO itd.. oce maknut i sve to stoji ali onda ako zelis to sigurno ne mozes nekog tjerat da potrosi zivotnu ustedevinu na jedan auto. Tu bi dosta i države ili EU pomagat oko toga.... al da mi smo BiH mos mislit da cemo dobit ikakav "EKO fond" ili nesto drugo haha
Prepakovani Peugeot/Citroën. Isto kao i novi Verso. Ali hajde. Globalizacija. Što bi proizvodili kad se može dogovoriti proizvodnja pod vlastitim brendom
25.000KM max za auto, pa sta moze za te pare - moze. Ne bih dao ove pare za auto ni drogiran. Sve je to u 5 deka, vozi normalno, odrzavaj auto i stici ces isto i sa ovim od 25.000 i sa ovim od 75.000. Ovo je porez na budale
Crossover - debilno vozilo za debilne ljude.
Cijena sitnica, svako od nas to zaradi za 11-12 godina i to da nista drugo ne kupuje.
ja ! i? Relanost je da smo fukare. Za auta iz 2008 kazemo da je kao novo. Lakse balkanoidu dati 30k za polovno auto od 300k na satu. Niko nam nije kriv. Sa druge strane proizvodnja auta je poskupila radi sigurnosnih standarda , euro normi. Kia Sportage proslogodisnji model je.bio 35000 , sada je 47000. Hocete senzore , kamere , led svijetla , hill asist , lane asist , 4x4 , hybrid. Pa bujrum , platite
jedena od vodecih menadjera jedne pozante firme kaze..skupo-.. samo skupe stavari se prodaju..dobro..kada je mercedes podigao standard svi su mislilida ce bankrotirati..naproptiv naparavio je Bum..nasi proizvodi de ne ce prodvati na trafici nas cilj je prodavati skupe stvari onima koji posjeduju novac..to je moderna logika menadjmeneta.rekao je..
Čekaj malo... I ovo će uspjeti ljudima utrpati pod pričom da je u pitanju terenac. Hahaha. Jbg, auto industrija ga ne vadi iz usta glupe publike.
Kakav terenac, ko je to rekao? Toyota u svojoj ponudi ima terence, i to najbolje na svijetu bez premca.
Ma kad vidim onaj navareni tablet i generalno dizajn Toyote, ovih 72.000 je fkt previse.
Ništa, nećemo kupovati nova auta... Valjda bude kakav pad cijena polovnih jer se blizi datum proizvodnje samo elektricnih u EU.
Savjet menadzerima marketinga u Toyoti - drugi put na predstavljanju modela upalite svjetla u salonu...jeste dan, ali je dan tmuran, a u salonu polumrak...isto pred kraj radnog vremena...
štede struju
CC u BiH pocetna cijena 36k ,to je sa silnim porezima i nametima.How much does the Corolla Cross start at? Image result for toyota cross starts from Starting at $23,780 Highs Value-oriented pricing, more cargo space than Corolla hatchback, plenty of standard driver-assists. Lows Poky acceleration, unrefined engine, doesn't look as upscale as some rivals.